Domů > Klub Jíme Jinak > Příběhy a proměny

Jak se podařilo nabrat ztracená kila (Katka)

Katka začala jíst zdravě, aby trochu zhubla, ale její váha šla rapidně dolů. Zhubla mnohem víc, než se jí líbilo a nešlo to zastavit. Přitom jedla kopce jídla a byla plná energie, ale nelíbilo se jí, že z ní lezou kosti. Katka to ale nevzdala a začala pátrat, proč hubne a kde udělala v jídelníčku chybu. Prozradila nám, co musela změnit, a jak se jí nakonec při zdravém stravování podařilo nabrat 10kg na její ideální váhu. A navíc dodává fotky “před a po”  i návod, jak by měl vypadat jídelníček těch, kteří nějaké to kilo potřebují nabrat. 

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

18 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Klub
Mohu jen potvrd...
Klub
kolmanson
1. 3. 2019
Děkuji moc za n...
Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Blog
klub
9
20

Ekzém a strava ve školce (Ivona 39 let, tři děti)

Ivona změnila stravu dcery kvůli silnému ekzému. Do 2,5 let byla zvyklá na běžnou konvenční stravu. Jak to vyřešila se školkou? Jak vysvětlila dceři změnu ...