Domů > Jak začít > Inspirace

Zelenina s natto miso

Lahodná rychlovka pro ty, kteří nemají moc času na vaření a chtějí zdravé a dobré jídlo hotové zhruba do 20 minut (pokud máte již uvařenou obilovinu).

Na oleji orestujte mrkev, z které pomocí škrabky udělejte delší nudličky, přidejte trošku soli, orestujte, poté přidejte brokolici na malé růžičky a pórek na kolečka. Přidejte trošku vody, lžíci natto misa, dejte pokličku a duste. Dochuťte shoyu a umeoctem. Vmíchejte nasekanou petrželkou.

K tomu jsem měla natural rýži vařenou s pohankou z minulého dne ohřátou na pařáčku. Posypáno praženými slunečnicovými semínkami, nastrouhaným smaženým tempehem a naklíčenou cizrnou.

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Chtěla bych poprosit o radu, jak poznám, že je natto ještě v pořádku? Matou mě takové bílé tečky na něm. Díky :-). Na pórku oblíbená lahůdka i našeho dvouleťáka :-). J.

Po precteni receptu s pouzitim natto jsem vytvorila vlastni a pouzila ho do rizota, kam jsemdala krome natta i koprivu, ryzi, hrasek, mrkev a kukurici…pak uz jsem se nestacila divit, jak moc je takove jarni rizoto vyborne…trochu jsem se natta obavala, myslela jsem, ze bude smrdet a kdovico, ale mne to teda vonelo, takze uz se tesim, co s nattem jeste vymyslim….

Ukázat další komentáře