Domů > Magazín > Blog

Pozvánka na Besedu Klubu Jíme Jinak

Zveme vás na Besedu Klubu Jíme Jinak, která se bude konat 27.10.2014 v rámci festivalu Miluj svůj život. Se členy klubu budeme besedovat na témata, která vás zajímají a na které se ptáte – např. jak má vypadat jídelníček dětí v zimě, aby na jaře byly zdravé a nestonaly. Rády se s vámi podělíme o naše zkušenosti s léčením rýmy, chřipky a horečky u malých dětí. Přednáška je vhodná pro ty, kdo znají základy stravování podle Jíme Jinak a zajímají je specifika pro jarní jídelníček, postup u eliminací a domácího léčení.

Přednáška se koná v rámci programu pro rodiče s dětmi festivalu Miluj svůj život.

Zúčastnit besedy se může zúčastnit každý, členové klubu mohou položit svůj dotaz.
Během besedy všechny dotazy protřídíme a odpovíme na nejčastější otázky, podle časových možností.

Kdy

V pátek 27.10.2014 od 10:00 do 12:00 hodin.

Kde

V budově Gymnázia Omská na Praze 10 (mapa), učebna v přízemí .

Děti

Do místnosti, kde se bude besedovat, neberte, prosím, děti. Výjimkou jsou spící kojenci v šátku :-) Vedlejší místnost je určena pro rodiče a děti na hraní, ale není tam zajištěno hlídání. Maminka jdoucí na besedu tam může nechat tatínka s miminkem apod.

Vstupenka a cena

Beseda je v rámci doprovodného programu a je pro všechny zdarma.
Na placenou část festivalu mají členové Klubu JJ jeden den vstupenku zdarma. Více o festivalu.

Členové Klubu Jíme Jinak mohou na besedě položit svůj dotaz. Chcete-li mít možnost položit dotaz, zaregistrujte se přes formulář níže.

[form form-17][/private]

Těšíme se na viděnou s některými z vás! 

Eva a Helena

 

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Já jsem už jednou nohou na cestě ze Sázavy :-)

Raďouš
27. 10. 2014

Za chvíli vyrážíme z Kolína, šíleně se těšíííím :-). Už vím kam, v sobotu jsem si pěkně všechno omrkla, tak snad vše vyjde!

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

37
2

5 skvělých zdravých večeří, které vás zahřejí i zasytí

Venku nám začalo přituhovat. Chce to proto něco teplého do žaludku. Zkuste některý z našich chutných, zdravých a zahřívajících rychlovek. Vybrali jsme pro ...
75
1

Nastává zimní Slunovrat – moc temných sil vrcholí. Jak slavíte Kračun?

Víte, proč naši předci házeli hrách na zeď? A jaké další zvyky prováděli, když přišel zimní Slunovrat a začátek astrologické zimy? Proč byl tento den pro n...