Domů > Magazín > Blog

Webinář pro účastníky kurzu Vánoc Jinak

V sobotu 13. prosince ve 21,00 proběhne vánoční online webinář. Čas vysílání jsme zvolily podle vašich přání. Pokud máte nějaké otázky, můžete je napsat do komentářů pod tento článek.

Téma webináře

Během webináře budeme odpovídat na vaše otázky k právě probíhajícímu programu. Můžete nám je začít psát klidně již pod tento příspěvek, ať nám to jde večer pěkně od ruky.

Jak si webinář zapnout

Spustit webinář si můžete večer ve 21 hod, přímo z kurzu Vánoce Jinak. Vstoupíte do programu a v pravém sloupečku v menu  bude Vstup do webináře.

Záznam pro účastníky

Kdo večer nemůže, o nic nepřijde. Otázky může napsat sem, vezmeme je v potaz. Záznam webináře bude v kurzu přístupný po dobu jeho trvání.

Těšíme se večer na setkání s našimi hrdiny a hrdinkami :-)

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Milá Evo a Helčo,
mám dotaz ohledně štítné žlázy. JJ téměř 3 roky. Minulý týden jsem byla na kontrole a výsledky jsou opravdu špatné. Před 4 roky jsem brala hormony (asi 1 rok), poté vysadila a výsledky byly ok. Teď se to opět zhoršilo. Měly byste prosím nějakou radu? Díky. Moc Vám to sluší :)!

alivaleckova
11. 12. 2014

Ahojky holky, dnes jsem na stránkách Nevýchovy shlédla prima video týkající se stravy dětí. JAK ZAŘÍDIT, ABY DÍTĚ CHTĚLO JÍST ZDRAVĚ, NEJEN O VÁNOCÍCH. Moc doporučuji a třeba pomůže v něčem nám všem. :)

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Mungo s kopřivou na sladkém curry

Zelené fazolky mungo jsou na jaře dobré na všechny způsoby a kopřivou také nešetříme. Proč je tedy nezkombinovat do jednoho jídla? My jsme si tuze pochutna...

Fenykl – Foeniculum vulgare dulce

Rozhodla jsem se napsat malý článek o fenyklu. Moje recepty tuto zeleninu obsahují a určitě, pokud jí nekoupíte v obchodech, můžete si jí snadno vypěstovat...

Wagnum

Pečené křupavé “nanuky” naslano. Recept je určen pro ty, co si rádi v kuchyni hrají a rádi překvapí své blízké nebo hosty. Nemohla jsem tomu dá...

Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů

Další recept na výborné pesto z mědvědího česneku, které vám vydrží i několik měsíců.

Pečený celer na voňavém fazolovém krému

Skvělá kombinace pečeného celeru a jemného fazolového krému s vůní kokosu, citrónu a zázvoru. K tomu trochu pikantního oleje, křupavý chlebík, který kontra...

Houbová smaženice

Smaženice nemusí být jen z tofu, zkuste tuto verzi, kde není ani tofu ani sójová omáčka. Pohrajte si s konzistencí a vylaďte do vaší představy.