Domů > Magazín > Blog

Jarní očista nově na Facebooku

Vyšly jsme vstříc vaší touze sdílet v rámci Jarní očisty fotky vašich nových kuchařských kousků a místností před a po úklidu – připravily jsme pro účastníky kuzru uzavřenou skupinu na Facebooku.

Můžete zde sdílet svoje pocity, radosti, nálady, starosti, fotky, videa. Zda se nám ukážete v plavkách ” před a po” necháme jen a jen na vás :-) Pokud už víte, čím se za splnění svých cílů odměníte, můžete nahrát fotku své odměny jako inspiraci pro ostatní. Zkrátka je to místo pro vás, kde se můžete realizovat textem, fotkou nebo videem.

Novinkou v letošní jarní očistě je také sekce Dar za dar. Detaily toho, jak můžete v rámci úklidu věnovat věci, které vám neslouží, ale jinému by mohly, vám popíšeme v prvním týdnu Jarní očisty. Do uzavřené Facebookové skupiny pak můžete dávat fotky věnovaných předmětů.

Diskuse na Facebooku už běží, můžete se připojit.

Zítra se na vás těšíme v Přípravném týdnu!

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Hana Stránská
10. 3. 2018

Dobrý den,kdy začínáme vařit??teď od pondělí 12.3.????děkuji Hanka

roskovamon
17. 2. 2015

Dobrý den. Také prosím o přidání doskupiny. Jsem pod jménem Monika Rošková. Děkuji

Ukázat další komentáře