Domů > Magazín > Blog

Jaro na dlani

I ten, komu biologické jaro nic neříká, si nemohl nevšimnout, jak už to kolem kvete, ptáci se překřikují a lidé se sem tam i usmějí. Sluníčko vytáhlo lidi ven, u nás ve městě to velmi ožilo. A nový život je vidět i na každém kousku zelené plochy. Kdo se trochu vyzná, má super čerstvou zeleninu denně na talíři. A vlastně je i bio, protože jistě nebude hnojená. Tedy záleží, kde sbíráte, já tady kolem v lese.

Nové sedmikrásky a drobounký čerstvý žabinec ptačinec se mnou putují z každé procházky pěkně v dlani domů. Dělá mi obrovskou radost něco si venku najít a donést domů. Tohle je dnešní várka. Vyfotila jsem vám ji pro radost. Přišlo mi to náramně jarní :-)

Může se vám toho zdát málo, ale jedlo nás pět a bylo dost na polévku, salát a zbylo i na večeři. Tedy, abychom si rozuměli, ne že bychom jedli jen toto :-) Planou zeleninou jsme si jídlo samosebou pouze ozdobili, proto se mi dnes ještě vešla do ruky. Ale našly jsme s holkami venku i mladé kopřivy, takže zítra už bereme košíčky a bude špenát nebo polévka.

 

PS: Pořád tu něco čtete? Pojďte vařit!

🌷 Jaro je tu - nový začátek. Pojďte kuchtit 🍲 skvělá a svěží rostlinná jídla 🌱, pochutnat si, pročistit si tělo a zlepšit náladu v prima partě 🤗. Naskočte s námi na 8 týdenní Jarní očistu. Jsme s vámi živě, pomůžeme a podpoříme! ❤

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

tornado-lou
24. 2. 2016

já si vždycky říkám, kde žijete, že vám tohle roste. tady takhle brzo není nic. a to nejsme na horách!

Já jsem včera při první jarní vyjížďce na kole narazila na první bršlici. Hned jsem ji škubala jako divá a dnes jsem si na ní pochutnala v rámci půstu. Mňam! Na kopřivy už se taky moc těším!

Ukázat další komentáře