Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Zrnosetí 2015 – vítání jara jinak

V neděli 26.4. budete mít báječnou příležitost se dobře najíst, poslechnout si zajímavé přednášky, nakoupit zdravé potraviny, kváskový chléb,  přírodní kosmetiku a drogerii, biotextil, literaturu, kuchyňské doplňky či umělecké předměty. Šestý ročník slavnosti vítání jara spojený s jarmarkem zakončí opět Honza Jícha podvečerním koncertem. Ke každé prodané vstupence dostanete kupón s 20% slevou na členství v Klubu JJ nebo předplatné Magazínu Zrnění. Členové klubu JJ mají pro partnery vstup zdarma! 

Kdy

Neděle 26. dubna 2015 9.00 – 19.00

Kde

Praha 10 – Toulcův dvůr (konírna)

Program

  • 9.15-10.45 Kateřina Kyselová, Sexy zelenina
    Praktická ukázka vaření s ochutnávkou – 23 typů krájení a 19 technik přípravy zeleniny jako platforma pro přitažlivost vaši i vašeho talíře.
  • 11.00-12.30 Milan Dvořák, Zásady makrobiotiky
    Rekapitulace, vysvětlení a upřesnění pravidel makrobiotického stravování a životního stylu pro začátečníky i pokročilé. Jak se vyvarovat omylů a technologických chyb, které mohou dlouhodobě škodit, přednáší nestor české makrobiotiky a zakladatel firmy Sunfood.
  • Oběd z kuchyně Honzy Tomečka
  • V pauze: Pavel Drechsler představí užitečné a inovativní prostředky na úsporu paliva.
  • 14.00-15.30 Jan Šťastný, My jsme normální
    Proč ale zdravý životní styl rozčiluje naše okolí, úřady i stát? To na příkladech a kauzách souvisejících se zdravým životním stylem i na základě vlastní dlouholeté zkušenosti přiblíží vystudovaný právník a předseda České vegetariánské společnosti.
  • 15.45-16.45 Bob Carr, Praktická diagnostika
    Přednáška, beseda a workshop v jednom. Přímo na dobrovolnících z publika se budeme moci naučit, jak z rysů v obličeji, pohybů a dalších projevů rozpoznat, co člověka trápí a jak by mohl upravit jídelníček, aby se věci zlepšily. Anglicky s tlumočením do čj.
  • 17.00-18.00 Honza Jícha s kapelou: Koncert

Hlídání dětí

Hlídání a dětský program zajišťuje Duhový koník.

Cena

Dospělí vstupné 150 Kč/ manželé či partneři členů klubu JJ vstup zdarma!

Děti do 4 let zdarma

Děti 4 až 14 let 50 Kč nebo dětský program (Duhový koník)

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Členové Klubu Jíme Jinak mají vstup svého partner/partnerku zdarma. Sleva platí pouze pro manželé/partnery nikoli pro přátele a známé. Do 23.4. si zarezervujte volnou vstupenku pro partnera na emailu redakce@zrneni.cz . Do zprávy uveďte jméno a email člena Klubu, který chce slevu pro partnera využít, jméno a příjmení partnera a heslo, které naleznete v sekci Výhody pro členy.

Dárek pro všechny

Ke každé vstupence obdržíte speciální kupón se slevou 20% na roční předplatné Magazínu Zrnění a roční členství v Klubu JJ. Slevu můžete využít na jedno, druhé či obě předplatné. Kdo už předplatné má, může si je za zvýhodněnou cenu prodloužit.

Rezervace prodejních míst

Pokud máte zájem o prodejní místo, ozvěte se na e-mail redakce@zrneni.cz.

 

 

 

 

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Dobry den, chystate se na Zrnoseti hned od rana a jedete autem z Prahy Zbraslavi nebo okoli? Byli byste ochotni me vzit s sebou? Predem moc diky za zpravicku!

Gabriela
14. 4. 2015

Taky moc doufám, že nám právě tahle akce vyjde. Těším se :-)

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Pečený celer na voňavém fazolovém krému

Skvělá kombinace pečeného celeru a jemného fazolového krému s vůní kokosu, citrónu a zázvoru. K tomu trochu pikantního oleje, křupavý chlebík, který kontra...

Houbová smaženice

Smaženice nemusí být jen z tofu, zkuste tuto verzi, kde není ani tofu ani sójová omáčka. Pohrajte si s konzistencí a vylaďte do vaší představy.
30
3

Kokoška pastuší tobolka: blýskne se zastavením krvácení i pikantní chutí

Nejspíš si vybavíte její drobné bílé kvítky a typické semeníky ve tvaru srdíčka. Co ale chuť? Pojďme společně pozvat léčivku s dlouhým názvem do lékárničky...

Vegoyaki s shiitake

Tyto lahodné, lepkavé kuličky jsou neuvěřitelné. Cestuji do Japonska po svém – představuji si jídla a chutě, které s největší pravděpodobností nikdy ...

Karbanátky z fazolí a mrkve

Máte rádi karbanátky a chcete zkusit trochu netradiční úpravu? Zkuste tyto lahodné karbanátky zapečené v omáčce Teiyaki a určitě si pochutnáte.
14
6

Lék nejen na plíce – plicník lékařský

Věděli jste, že tato bylinka léčí nejen plíce, ale i trávicí ústrojí? Na jaře a v létě si můžeme nasbírat zásoby na podzim, kdy nejvíce trpíme na kašel.