- 1 okurka hadovka
- stejné množství daikonu – bílé ředkve
- 1 PL lžíce umeocta
- 4 PL rostlinné smetany
- kopr dle chuti
Nastrouháme nahrubo oloupanou okurku a daikon. Přidáme rostlinnou smetanu, kopr a podle chuti dochutíme umeoctem. Zamícháme a podáváme vychlazené.
KombinujemeV letních dnech můžeme salát podávat jako svačinu nebo jako doplněk kompletního talíře – osvěžující čerstvou složku.
Děti
Salát je vhodný pro děti cca od 2 let. Spíš než o ingredience jde o to, jak už umí kousat. Salát nedáváme dětem ledový a nedáváme ho v chladných dnech nebo když jsou zahleněné.
PS: Pozor, zavíráme vstup do Jarní očisty!
Poslední šance. Pojďte kuchtit 🍲 skvělá a svěží rostlinná jídla 🌱, pochutnat si, pročistit si tělo a zlepšit náladu v prima partě 🤗. Naskočte s námi na 8 týdenní Jarní očistu. Jsme s vámi živě, pomůžeme a podpoříme! ❤
Komentáře
S daikonem velmi osvěžující ♥️
Fajn fresh salát výborné chuti, který je navíc rychle hotový. Dal jsem ho k mexickým tortillám a mizel poměrně rychle :-)