Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Letní nákup u Probia se slevou

Chcete nakupovat zdravé suroviny a ještě ušetřit? Obilí, luštěniny, semínka, oleje, sušené ovoce, koření, eko drogerii a další zboží kupujeme od Probia už několik let. Nyní jsme pro vás domluvily velmi příjemnou slevu

Kde nakupovat

Všichni, kdo začnou vařit jinak, dříve či později začnou řešit, kde nakupovat. My jsme první roky chodily do zdravé výživy a neměly s malými dětmi čas moc řešit, kde jinde by se dalo koupit kvalitní zboží za dobrou cenu. Čím víc jsme ale vařily, tím víc nám vadily stále častější cesty do obchodu a spousta plastových pytlíků, které jsme sice třídily do plastu, ale produkovaly jich zbytečně mnoho.

Objevily jsme Probio

Hledaly jsme a pátraly, až jsme našly firmu Probio a naučily se kupovat většinu obilí, luštěnin, oleje, koření a semínek v jejím eshopu. Krom toho, že velká část produkce je tuzemská, je také v bio kvalitě. A navíc se dají koupit i gastro balení, která vyjdou výhodně cenově i ekologicky. Jednou za kvartál tak nakoupíme pětikilovky jáhel, rýže, fazolí, čočky a dalších našich běžných surovin. K tomu přidáme velké balení slunečnicového a sezamového oleje, kukuřičný škrob, jablečný ocet, rostlinnou smetanu, sezamová, slunečnicová, dýňová a lněná semínka. Od stejného dodavatele bereme i velkou část úklidové ekodrogerie a koření. Objednávku vyřídíme večer, když děti spí a nákup nám přiveze řidič až domů. Odpadly neustálé cesty do zdravé výživy, šetříme čas i peníze.

Co všechno se dá koupit

Probio má sortiment neskutečně široký. Jana Matoušková ze společnosti Probio k tomu říká: “Nabízíme přes 1400 výrobků v bio kvalitě, ze kterých si vybere skutečně každý. Kdo rád peče chleba, pečivo, moučníky, bude znát naše mouky BIOHARMONIE. Jako tip pro letní vaření na dovolených a cestách máme širokou řadu směsí BIOLINIE pro rychlé a zdravé vaření (např. špaldota, italské risotto, turecký tabouleh). Příznivce biopotravin od českých farmářů by mohla zajímat řada biopotravin NAŠE BIOFARMA. Momentálně nabízíme 9 výrobků. V NAŠÍ BIOFARMĚ seženete české výtečné suroviny pro přípravu letních salátů – červenou pšenici, jednozrnku, dýňový a slunečnicový olej za studena lisovaný. A ještě bych chtěla doporučit na ozkoušení Rýžový nápoj ISOLA BIO. Nejenže je lahodný a vysoce kvalitní, ale otevře vám brány do světa obilných a rostlinných nápojů, které skvěle obohatí váš jídelníček o důležité živiny. Osvědčené recepty naleznete na www.probio.cz v sekci recepty.”

Výhoda pro vás

Protože u Probia už nakupujeme tři roky, rozhodly jsme se firmu oslovit a požádat o spolupráci. A podařilo se – na červenec jsme pro vás s firmou Probio domluvily fantastickou slevu!

Výhoda pro registrované čtenáře a členy Klubu Jíme Jinak

Registrovaní čtenáři mají slevu 5% a členové Klubu Jíme Jinak 15%. Kód pro uplatnění slevy najdete v sekci Výhody pro členy Kupon můžete uplatnit od 1.-31.7. 2015. Při nákupu nad 1.000 Kč je poštovné zdarma.

 

 

 

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Objednáno, dodáno, děkuji za slevu. Udělalo mi to 600Kč. Věděli jste, že jáhly mají jen půl roku záruku?

Pokud by šlo jen o ty plastové pytlíky, tak opoobchod zboží dává do papírových a plátěných. Jejich jáhly nemají chybu.
Za slevu děkuji.

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

13
6

Lék nejen na plíce – plicník lékařský

Věděli jste, že tato bylinka léčí nejen plíce, ale i trávicí ústrojí? Na jaře a v létě si můžeme nasbírat zásoby na podzim, kdy nejvíce trpíme na kašel. 

Pesto z česnekových výhonků

I výhonky z mladého česneku, které se zalamují, aby česnek nerozkvetl, se dají skvěle využít v naší kuchyni.
35
4

5 benefitů černé ředkve pro naše zdraví

Černá ředkev – tato málo používaná zelenina má obrovské zdravotní účinky. Teď v období jater a žlučníku je velkým pomocníkem, ale patří na talíř mnoh...

Přesnídávková polévka z kopřiv a jiného plevele

Náramně nás baví sbírat venku zdarma planou zeleninu a vařit si z ní obědy a večeře. Užíváme si to, dokud roste. Navíc si pochutnáváme a těla zásobujeme če...

Fazole s batátem a lopuchem

Rychlé jídlo z velkých bílých fazolí je skvělou alternativou ke guláši. Hodí se k plackám i k rýži.

Květáková jízda

V tomto receptu si užijeme květák až na kost. A to doslova, protože z košťálu připravíme bezva krém.