Domů > Magazín Zrnění > Téma

Těhotenství a porod s jinou stravou – výsledky výzkumu III.

Tento seriál přináší výsledky unikátního výzkumu mezi českými ženami, které se změněnou či přímo makrobiotickou stravou prožily jedno či více těhotenství a porodů. Zkoumá vliv stravy na průběh těhotenství, obvyklé potíže, bolesti, psychické projevy, proměny nálad, ale i vztah k okolí. Text je vybaven tabulkami, grafy a statistikami, jejichž poselství je více než pozoruhodné.

Poprvé od vzniku Zrnění nabízíme čtenářům vlastní investigativní počin takovéhoto rozsahu a důležitosti. Jeho účelem není jen povzbudit těhotné ženy k lepší péči o sebe a potomka, ale také poskytnout porodním asistentkám či lékařům, budou-li ochotni naslouchat, první empirickou studii vlivu makrobiotické životosprávy na průběh těhotenství a porodu.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Zahrada v dubnu

V dubnu už začíná být na zahradě rušněji. Už se nemůžeme dočkat , až něco vysejeme a zasadíme.

Nepečené řezy s jáhlovým krémem

Pokud máte rádi nepečené dezerty, pak rozhodně vyzkoušejte i tyto řezy. Testovala jsem je i na navštěvě a všichni jsme se oblizovali až za ušima.

Co jíst na překyselený žaludek

Zažíváte bolesti břicha, kyselost v ústech nebo zápach z úst? Viníkem může být překyselený žaludek. Zjistěte, jak si můžete stravou jednoduše pomoct.

Sváteční perník s rýží a sušeným ovocem

Ten se tedy povedl! Mám pro vás velmi chutný tip jak zužitkovat přebytky sušeného ovoce, které se ve zdravě se stravujících rodinách během svátků snadno se...

Chilli z černých bobů

Chutné a velmi výživné jídlo díky černým bobům, které mají vysoký obsah bílkovin. Díky koření si určitě pochutnáte a ještě získáte polovinu doporučené denn...

Reflux u dětí a co s ním

Reflux patří v dnešní době mezi časté problémy. Postihuje různé věkové kategorie a nevynechává ani naše děti. Co to vlastně reflux je, jak vzniká a jak můž...