- BIO jablečné slupky
- voda
- špetka soli
- jablečný koncentrát Sunfood
- skořice
- červené víno (není nutné)
Při přípravě dezertu jablečné trhance nám zůstali slupky z našich jablíček, bylo nám líto je jen tak vyhodit, proto jsme je povařili ve vodě cca 15 min. se špetkou soli, poté vývar slili a do něho přidali jablečný koncentrát, skořici.
Praktické radyPro obměnu před dovařením bych přidal trochu červeného vína.
PS: Pojďme vařit podle jarního jídelníčku!
🌷 Jaro je tu - nový začátek. Pojďte kuchtit 🍲 skvělá a svěží rostlinná jídla 🌱, pochutnat si, pročistit si tělo a zlepšit náladu v prima partě 🤗. Naskočte s námi na 8 týdenní Jarní očistu. Jsme s vámi živě, pomůžeme a podpoříme! ❤
Buďte první, kdo napíše komentář