Jak skladovat a zachránit kvásek – 3.díl » Jíme Jinak

Jak skladovat a zachránit kvásek – 3.díl

Autor , Rubrika Klub Jíme jinak, Vzdělávání, 20.09.2017

Ve třetím díle si povíme, jak a kde nejlépe skladovat kvásek. Jestli ho lze ho zachránit, když ho zapomeneme nakrmit a kvásek se zkazí. Dostanete důležité rady, na co si dát pozor, aby vám kvásek dobře fungoval a také co dělat s přebytky kvásku v době, kdy nepečete.

Tento obsah je pouze pro členy klubu Jíme Jinak

Klub je exkluzivní místo, kde získáte videorecepty, jídelníčky, nákupní seznamy, výzkumy, rozhovory s odborníky a mnoho dalšího. Součástí klubu je i poradna. Všichni členové klubu získají jako bonus velké slevy na nákupy knih, kuchyňských spotřebičů a vstupenky na akce zdarma.

Co říkají o klubu členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky holky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce

Iris: Ahojky, moc, moc děkuju za tyhle stránky a klub, jsem taky nadšená z jídelníčků, článků a hlavně videoreceptů. Párkrát se mi už něco nepodařilo a trochu mě to odradilo , ale vidět na vlastní oči postup a jak to má vypadat ve finále je super!


Chci do klubu

Pokud jste tento obsah zakoupili, přihlaste se nejprve, pod svým emailem.

Máte-li pocit, že byste tento obsah měli vidět, podívejte se, prosím, do nápovědy na nejčastější řešení potíží.


 

mohu mít také dotaz ke kvásku? Mě vždy po...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Jasně že to může být moukou. To přeučování kvásku...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

tak to jsem si to koukám představovala moc jednoduše,...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

To tak bohužel jednoduché není. Ideálně je si založit...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Byla jsem na kurzu pečení chleba u Reissových. Doporučují...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Děkuji za skvělé doplnění :-), s tou posunutou lahvičkou...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.
Hetto Martin

Jak jsem se jinde dočetl, dříve se zadělávalo v...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Máte pravdu Martině, přesně tak se dříve zadělával kvásek,...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.
Hetto Martin

A to já docela jo 🙂 Minimum práce, minimum...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Je vidět, že jste minimalista každým coulem :).

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.
bilaholubice

Používáte na dokrmení kvásku vodu z vodovodu? Nevadí tam...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Určitě vodu z vodovodu, kvásek si zatím nestěžoval :).

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Já mám také Etu a je tam program č.12...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.
bilaholubice

Díky, vyzkouším 🙂

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.
bilaholubice

Mohla byste mi prosím napsat, jak dlouho trvají jednotlivé...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Já pekárnu už roky nepoužívám, ale pamatuji se, že...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Já mám Sana pekárnu. Hnětu na začátku 2×1,5 minuty,...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Mě se občas stane, že na kvásku, který mám...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

To se mi taky stává, když je řidší. Také...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

já si myslím, že hodně záleží na vyzrálosti (stáří)...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Přesně tak Pavčo, jak jsem psala v předchozích dílech,...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Zobrazit všech 21 komentářů

Jíme Jinak