PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Bývalá modelka a ikona půvabu minulého režimu, ale také propagátorka zdravé stravy a autorka knihy „Makrobiotika – její zakázané komnaty a já“, paní Natálie Kšajtová-Fajtlová napsala pro Zrnění rozsáhlý článek, v němž podrobně vysvětluje, jak lze využít běžně dostupné přírodní prostředky a potraviny k dosažení přirozené krásy.
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Vynikající!!! Konečně jsem narazila na cukeťák či bramborák z trouby, co mi opravdu chutnal. Mám ráda křupavé, takže jsem ho udělala placatý na velký plech. Byl nakonec na povrchu a krajích mírně křupavý, vevnitř ale stále vláčný, takže si užil i manžel :). Opečená semínka na povrchu tomu dodaly “třešničku na dortu”. Moc děkuji za skvělý recept!
Buďte první, kdo napíše komentář