Litý ovocný koláč s drobenkou » Jíme Jinak

Litý ovocný koláč s drobenkou

Autor , Rubrika Dezerty a sladkosti, Klub Jíme jinak, Recepty, Videorecepty, 19.05.2014

Štítky:, , ,

Když můj muž natáčel, jak se peče tenhle koláč, usoudil, že je to tak snadné, že to zvládne taky. A tak po jednom shlédnutí tohoto receptu a s neúplnými ingrediencemi vyšvihnul tenhle koláč levou zadním místo dortu k mým narozeninám. Bylo to jeho vůbec první pečení a povedlo se na jedničku. Že ovocný koláč může být bez cukru,vajec a mléka a přitom chutná skvěle, se přesvědčíte, jakmile si ho upečete.

Tento obsah je pouze pro členy klubu Jíme Jinak

Klub je exkluzivní místo, kde získáte videorecepty, jídelníčky, nákupní seznamy, výzkumy, rozhovory s odborníky a mnoho dalšího. Součástí klubu je i poradna. Všichni členové klubu získají jako bonus velké slevy na nákupy knih, kuchyňských spotřebičů a vstupenky na akce zdarma.

Co říkají o klubu členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky holky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce

Iris: Ahojky, moc, moc děkuju za tyhle stránky a klub, jsem taky nadšená z jídelníčků, článků a hlavně videoreceptů. Párkrát se mi už něco nepodařilo a trochu mě to odradilo , ale vidět na vlastní oči postup a jak to má vypadat ve finále je super!


Chci do klubu

Pokud jste tento obsah zakoupili, přihlaste se nejprve, pod svým emailem.

Máte-li pocit, že byste tento obsah měli vidět, podívejte se, prosím, do nápovědy na nejčastější řešení potíží.


Dnes jsem pekla bezlepkovou variantu smichanim bile bezlepkove doves...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Radusko, děkujeme za zpětnou vazbu a za pochvalu receptů....

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Ráda bych našla recept třeba na zmiňovanou Burisonovou mozaiku-ale...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Vyhledávací okénko je hned nahoře. http://www.jimejinak.cz/burizonova-mozaika/

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.
sarinka

Tak si děti odpoledne poručili koláč, tenhle byl první,...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Chtěla bych se zeptat jestli je nutné dodržet přidání...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Klidně můžete použít jen špaldovou.

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Zkusila jsem jen špaldovou, mouku, ale s kukuřičnou moukou...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

dobrý den, mám otevřené sojové mléko. Můžu použít místo...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

určitě

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Děkuji za recept, výsledek je moc dobrý, i když...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Jsme rádi, že vám chutnalo a že jste si...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Koláč je výborný, ale co jsem ho už dvakrát...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

méně tekutých částí, více mouky nebo větší teplota by...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Výborný, dnes k odpolední svačince chutnal celé rodině. Dala...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.
Profilová fotografie na Facebooku

Prosím když nejsou mandle, leze použít např. vlašské ořechy?

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Je mozne tento recept spravit aj v bezlepkovej forme?...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Já to tak dělám skoro se všemi recepty,ale občas...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Nakoniec som dala ryzovu s pohankovou a bolo to...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Můžu místo kypřícího prášku dát jedlou sodu? Omlouvám se,...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Nemám to vyzkoušené, zda to bude stačit, my používáme...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Chtěla bych si ho přidat do oblíbených, ale nějak...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Vynikající koláč! Pekla jsem ho už asi 5x s...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Děkuji za výtečný rychlý recept (mixuji si uvedené množství...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Dělala jsem se švestkami a blumami, švestky výborné, blumy...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Pekla jsem koláč se švestkami a blumami. Švestky výborné,...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Chutove vyborny kolac. Delala jsem ho se svestkama, a...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Už jsem ho pekla několikrát, rychlý, skvělý. Pomáhá mi...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

U rybízové varianty dávám více sladu, méně ovoce a...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.
Profilová fotografie na Facebooku

Holky výbornej! Minule jsem ho pekla s černým rybízem,...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

a jak vám dopadl s těma ostružinama? Já minule...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

jo a švestky byly jednou taky mražený a to...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

My si kupujeme už loupané mandle, ale i neloupané...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.
Profilová fotografie na Facebooku

Milá Helenko, děkuju za odpověď a Markétko, ostružinový byl...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

já to teď zkoušela párkrát s borůvkama, bylo to...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Náš koláč vedle klasických sladkostí může těžko obstát, alespoň...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

tak já nevím, asi máme jinou troubu. Pekla jsem...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

já bych snížila teplotu – já pekla dřív všechno...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Můžeme si dcerku půjčit? 🙂

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

A já ho zkusila i s rebarborou a taky...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Marketo, loupala jste tu rebarboru? Ja se zitra na...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Lucko, já jsem rebarborový dezert (jiný) dělala zrovna minulý...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Okej, tak ji oloupu 🙂

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Taky mi na trhu řekli, že loupat, ale ještě...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Pravda je, ze kdyz je cerstva, tak to neni...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Já ho dělala už třikrát a do třetice z...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Žitná mouka je nakyslá a hodí se spíš na...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.
Profilová fotografie na Facebooku

… Málem bych zapomněla dodat, že mi pomáhal můj...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.
Profilová fotografie na Facebooku

Byl výborný 🙂 taky uz putuje k oblíbeným :-)...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Výborný! S jablky (příště jich dám víc), na drobenku...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Já ho pekla dvakrát po sobě,jednou bez drobenky a...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Pekla jsem ho bez ovoce a drobenky, protože děti...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Mňam, koláč je opravdu dobrota. Dělávám ho hlavně v...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Jaký je poměr té mouky a obě jsou hladké?

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Dávám půl na půl, mouky jaké zrovna koupím, většinou...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Obě hladké a každé 80g.

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Zobrazit všech 56 komentářů

Jíme Jinak