Domů > Magazín Zrnění > Rozhovory

Makrobiotikové nejsou smutní. Jsou tajemní. – Rozhovor s Janou Miou Dančo

Připravili jsme rozhovor s člověkem, který je přímým účastníkem turistického ruchu. Jana Mia Dančo je majitelkou a ředitelkou jediného hotelu v České republice, který se programově orientuje na zdravou stravu (a myslíme tím pochopitelně tu skutečně zdravou stravu).

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Pořád tu něco čtete? Pojďte vařit!

🌷 Jaro je tu - nový začátek. Pojďte kuchtit 🍲 skvělá a svěží rostlinná jídla 🌱, pochutnat si, pročistit si tělo a zlepšit náladu v prima partě 🤗. Naskočte s námi na 8 týdenní Jarní očistu. Jsme s vámi živě, pomůžeme a podpoříme! ❤

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

13
16

Prof. RNDr. Jan Rak, Ph.D.: Tvoříme si realitu i nemoci

Dnes Eva Cikrytová vyzpovídala profesora a jaderného fyzika Jana Raka. V tomto rozhovoru zjistíte jak si tvořit vlastní realitu, jak se vyléčit i z vážných...
8

Emoce a jídlo – jak to funguje

Jaké emoce jsou spojené s jídlem, jak ovlivňují naše zdraví a jak s negativními emocemi pracovat. Jak čelit poruchám příjmu potravy a jak se učíme z vlastn...

Pikantní červený talíř

Vyzkoušejte tento voňavý červený talíř plný různých chutí. Hořké, sladké, kyselé, pálivé, křupavé, měkké, to vše na talíři najdete.