Nejnovější komentáře » Jíme Jinak

Nejnovější komentáře

  • NaďaZeleninový kuskus s bílými fazolemi z jednoho hrnceNakupuji přes e-shopy 3 a více kilová balení.
  • zuzinekKřupavé zeleninové závitkyDíky za odpověď, Evi! Pravda, to jsem vlastně zapomněla zohlednit - poměr v porci 🙂 Krásné pozdní léto!
  • NaďaZeleninový kuskus s bílými fazolemi z jednoho hrnceZeptám se tady: kde prosím kupujete BIO Basmati rýži, jáhly.... vypěstované jinde než v Číně? Děkuji.
  • NaďaSváteční perník s rýží a sušeným ovocemMi přijde, že mazlavý je hlavně s použitím sladu.
  • JitkaSváteční perník s rýží a sušeným ovocemPerník jsem původně upekla pro sebe a manžela na svačinu do práce. Pak ho ale zmerčil šestiletý syn, napřed opatrně vyzvídal, zda už jsem ho někdy pekla, co všechno tam...
  • BarboraBlesková snídaněMoc děkuji za vysvětlení.
  • SvětýlkoSvětýlkoZavařování bez cukruVždycky, když narazím na tento článek, vzpomenu si, jak jsem se dostala na váš web...Hledala jsem jak zdravě zavařovat a říkala jsem si, co je to za blbost vařit ovoce...
  • jaholecJak vám jde vaření?Krásný den, děkuji za pěkný jídelníček, vše doma máme, takto i vaříme, jen stále nemohu přijít na chuť kvašené zelenině. je možné ji zčásti něčím nahradit? Obecně mám problém s...
  • NaďaZavařování bez cukruUž jsme tady o citrus.pektinu diskutovali. Málo kde se dá sehnat, ale výrobek od Gřešíka by měli mít v bylinkách. Jenže v receptu s ním se přidává cukr.
  • janapelkajanapelkaZavařování bez cukruPaní, od které odebírám marmelády, citrusový pektin používá.
  • MilenaZavařování bez cukruAhojky, dělala jsem meruňkovou marmeládu, jednou jsem zahustila agarem a druhou várku pektinem. S agarem mám marmeládu hustší, u pektinu je potřeba dodržet dávkování. Jedno balení 10g je na kilo...
  • HelenaJak se starat o kvásek – 2. dílJe to ten první prolink v tomto článku.
  • NaďaJak se starat o kvásek – 2. dílHeli, nemůžu najít 1.díl o kvásku. Děkuji za pomoc.
  • DavidBabička Pavla a děda VladimírEvi, spadla mi čelist.... to je nebe a dudy s dědou Tondou... tolik tolerance jsem dlouho nikde nepozoroval, supr
  • JanaJanaSoutěžící v plavkách jsou tu – hlasujte, přidejte seTak to mate recht, Leni... proste modelky.. jen tak dal!! 😉
  • JanaJanaFabián je tabulkové dítě i bez masa, mléka, piškot a pribiňákůTak to je opravdu nadherny clanek, Baro... Ani nevite, jak moc mi dal....!!! Pripomina mi to muj nekonecny "boj" s rodinou a okolim 🙂 Mam dvou a pul letou dceru....
  • JanaJanaZavařování bez cukruTak ja se Vam musim sverit 🙂 Sla jsem u protinozcu do zdraveho kramku a jediny cesky! vyrobek, ktery tam byl, byl citrusovy pektin.. 🙂 Vubec jsem netusila na co...
  • JanaJanaDovolenková KáPéZetkaEvi, o to vic se tesim! 🙂 V suplikach byvaji ty NEJ! poklady.. 😉
  • Profilová fotografie na FacebookuLeniSoutěžící v plavkách jsou tu – hlasujte, přidejte seZiram!! Z tech holek se staly krasavice!!
  • DavidSoutěžící v plavkách jsou tu – hlasujte, přidejte seJste borci, vidím samé kočky.... a jednoho fešáka.
  • HelenaKrémová polévka z fazolí a batátuDěkuji, také jsem si pochutnala.
  • HelenaFabián je tabulkové dítě i bez masa, mléka, piškot a pribiňákůJestli vám to pomůže mně syn do roka nejedl skoro nic a pak se to dalo počítat na lžičky :-).
  • HelenaJahodovorybízový zmrzlinový krémFiltrovat ho nemusíte, jen počítejte s tím, že tam budou drobné kousky, což mě osobně to nevadí a ve zmrzlinovém krému se to lehce ztratí.
  • HelenaZavařování bez cukruZkušenost s ním nemám a přiznám se, že po něm také pokukuji.
  • EvaZavařování bez cukrukdyž jsme něco zahušťovaly, tak troškou agaru
  • EvaMy už jsme v plavkáchděkujeme 🙂
  • KokardaMy už jsme v plavkáchMoc Vám to sluší
  • Profilová fotografie na FacebookuHankaZavařování bez cukruDobrý den, ráda bych zkusila tuhle marmeládu bez cukru. Jen by mě zajímalo, jestli je možné na závěrečné zahuštění použít citrusový pektin Máte s tím zkušenost? Děkuji.
  • HelenaHubneme do plavek – pátý denLžíce by byla prima ke každému jídlu. Klidně si dejte mističku, kvašenou zeleninou se nejde předávkovat :-).
  • EvaFabián je tabulkové dítě i bez masa, mléka, piškot a pribiňákůKamilo, váš malý se má, že má takové osvícené rodiče. Já bych se netrápila tím, že by dal přednost chlebu nebo buchtě, kdyby je měl. To moje holky asi taky...
  • EvaHubneme do plavek – třetí denJanet, záleží, z čeho je káva udělaná. Obecně je káva velmi nezdravá viz http://www.jimejinak.cz/kava-cola-caj-a-cokolada-co-maji-spolecneho/ , proto doporučujeme kávy obilné (ječmenná, čekanková, žaludová apod.), tyto, o kterých píšete neznám, mrkněte na...
  • EvaLéto jak má býtJani, někdy si říkám, že to byl život někoho jiného... 🙂 Akné je moje slabina, stačí trochu vybočit z rovnováhy a je tu hned zpět. Tou rovnováhou se u mě...
  • EvaMy už jsme v plavkáchPetro, pro nás je radost číst tohle. Ženská, co to má se sebou vyřešený a bere se jaká je, to je naše krevní skupina 🙂 Břicho po dětech známe moc...
  • EvaBlesková snídaněBáro, rozhodně má a skoro si myslím, že snad ani nemůže být nikde doporučováno dosolovat hotové jídlo 🙂 Nezpracovaná sůl škodí ledvinám, srdci, je příliš silná, příliš jangová, tedy stahující...
  • janetteartHubneme do plavek – pátý denDobré ráno. Chcem sa opýtať na množstvo kvašené zeleniny. V pokynoch jak na to sa píše o lžíci a v jedálničku o mištičke. Koľko je vhodné si naložiť?
  • HelenaKřupavé zeleninové závitkyTohle je opravdu dobrota.
  • HelenaKrémová polévka z červené řepy a čočkyPolévka po ránu je vždycky paráda :-).
  • HelenaHubneme do plavek – třetí denVůbec nemusíte sníst předepsané porce, snězte tolik, kolik vám vyhovuje. Je vždy lepší jíst do příjemného pocitu. Každý máme jiný apetit, takže je to jen na vás kolik toho sníte....
  • BarboraBlesková snídaněRáda bych se zeptala k soli. Kdysi jsem slyšela, že je lépe sůl tepelně neupravovat a solit až hotové jídlo. U vás vím, že solíte během vaření. Má to prosím...
  • PetraMy už jsme v plavkáchLépe bych to nenapsala. Něco podobného se mi honí hlavou, když čtu článek a vidím vaše fotky, vypadáte skvěle a článek je úplné pohlazení! Nejsme dokonalé a lepší je radovat...
  • talichova.janaLéto jak má býtEvi, to musel být mazec ty problémy předtím... Klobouk dolů, že jsi všechno zvládla vyléčit... Chtěla bych se zeptat, mě ze všech Tvých udolaných problémů trápí akné...naštěstí jen v obličeji,...
  • janetteartHubneme do plavek – třetí denV obchode so zdravou výživou mi ponúkli zdravú kávu (red reishi káva, cordyceps káva a chaga káva). Prvé dva dni som kávu vynechala, ale dnes som si ju dala namiesto...
  • janetteartHubneme do plavek – třetí denPorcie sa mi zdajú príliš veľké. Je nutné zjesť predpísané množstvo jedla (kvôli metabolizmu) alebo je možné si porcie zmenšiť?
  • Katka B.Krémová polévka z červené řepy a čočkyTo zní skvěle. Teď ráno ujíždím na krémových miso polévkách, tak tohle bude super inspirace na zítra 🙂
  • Katka B.Křupavé zeleninové závitkyTo je bezva tip, díky moc. Další způsob, jak zatraktivnit zeleninu 😉
  • Profilová fotografie na Facebookunela.eppingerovaJahodovorybízový zmrzlinový krémMusim tedy mleko filtrovat? To bych mohla dat rovnou z mixeru/blenderu ne? To cezeni je na mleku to nejpracnejší a nadelá se s tim bordel... Ja jinak delam nanuky jen...
  • kamila.sedlakFabián je tabulkové dítě i bez masa, mléka, piškot a pribiňákůNo, tak naše 13 ti měsíční robátko "se vrtá" ve svém zdravém jídle od prvního příkrmu a to jíme jinak oba s mužem přes 10 let. O jídlo přitom má...
  • HelenaNepečený, krémový, jahodový dortPokud jsou jahody moc kyselé, stačí dosladit sladěnkou, rýžovým sirupem, ovocenkou...
  • HelenaNepečený, krémový, jahodový dortZ ořechu kokosové máslo neuděláte. Nejlepší je sušený kokos v bio kvalitě, ten není tak vyždímaný jako běžný, má v sobě dost tuku, aby se kokosové máslo udělalo.
  • EvaFalafelDobrá poznámmka, Davide! Našla jsem Váš komentář ve spamu, tak ho honem pouštím ven, aby ženy věděly, že není kmín jako kmín. Já osobně ten římský používám moc ráda a...
  • EvaDovolenková KáPéZetkaV šuplíku je toho hromada, jen to pustit na svět 🙂
  • EvaDovolenková KáPéZetkaKdyž nemám olej, tak na smažení a vaření, jinak jako krém na tělo, na suché rty, na odřenou pokožkou, po opalování nebo i jako opalovák (ne u moře, tam by...
  • EvaNaložené sedmikráskyDokud je nesníte 🙂 Jak je to naložené v soli, tak je to hodně dlouho uskladnitelné. Ale musí být potopené, jinak neodkrytý vršek může chytnout plíseň.
  • EvaKřupavé zeleninové závitkyZuzko, chápete to dobře, pečením se do jídla zabudovává horko, které pak při snězení pokrmu dostaneme do těla. Smažení a fritování se také děje za velkých teplot, ale také záleží,...
  • EvaKřupavé zeleninové závitkyKdyž člověk jí vědomě a sleduje, co se děje po jídle, nestačí se někdy divit 🙂
  • EvaJak vám jde hubnutí?Petucho, tak to moc děkujeme za pozitivní přístup. Je skvělé, že máte motivaci a už víte, jak na to. Stejně je to proces na celý život, kurz vás má hlavně...
  • EvaHubneme do plavek – druhý denZáleží, jak to pojmete. Ideální pro nastartování metabolismu a tedy hubnutí, je jíst po ránu něco lehce slaného, mokrého a teplého. Ideální je z tohoto pohledu polévka či obilná kaše...
  • Profilová fotografie na FacebookuLeniNepečený, krémový, jahodový dortJeste dotaz ke kokosu: ja koupila hotove kokosove Maslo, ktere je ale velmi drahe. Myslite koupit Kokos bio v susene forme nebo koupit kokosovy orech a hmotu rozmixovat na Maslo?...
  • Profilová fotografie na FacebookuLeniNepečený, krémový, jahodový dortDort byl dobry, jen u nas vadily mene sladke jahody. Korpus super. Osvezi v horkych dnech.
  • janetteartHubneme do plavek – druhý denZdravím Vás. Ja som nadšená. Chutí mi obed aj večera. Len raňajky mi nesedia. Mohla by som namiesto raňajok jesť svačinu? Na nej by som si vedela pochutiť.
  • PetuchaJak vám jde hubnutí?Chtěla bych závěrem ještě jednou poděkovat, tentokrát jsem to úplně nezvládla ale jsem velmi inspirovaná, určitě to zkusím znovu a lépe, a hlavně s novými potravinami které jsem v kuchyni...
  • lebellKřupavé zeleninové závitky..taky jsem o tom přemýšlela. Je pravda, že někdy cítím naakumulování vnitřního horko po snědení pečeného....
  • zuzinekKřupavé zeleninové závitkyDobrý den, četla jsem, že pečení je nejvíce zahřívající úprava a tak, když jsem si občas musela vybrat v horkých dnech "menší zlo", tak jsem se z tohoto důvodu doposud...
  • HelenaNepečený, krémový, jahodový dortJablečný koncentrát je šťáva z jablek, někdy i z hrušek (či jiné ovoce), která se vaří tak dlouho, dokud se většina neodpaří a nezhoustne. Pak je sladká a hustá. Místo...
  • HelenaMiso polévka s řasou WakameMám to úplně stejně, jakmile někomu ukáži, že se dá snídat polévka, tak se nejdříve diví, ale pak už to jinak nechce. Po ránu je prostě potřeba se zavodnit a...
  • HelenaJasmínová rýže s ochuceným tofu a zeleninou ve wokuTo je skvělá zpráva a ještě k tomu vaří muž!!!
  • HelenaMy už jsme v plavkáchDěkujeme. Mně přijde právě to krásné, že je stále na čem pracovat. Vždyť by to byla nuda, kdybychom byly dokonalé :-).
  • HelenaJak se stravovat v horkých a tropických letních dnech?Na lačno jsem myslela s časovým odstupem, ne hned po jídle. Ovoce si nechte jako svačinu mezi jídly. Ovoce a zelenina není ideální kombinace, ale občas, v nějakém salátu k...
  • HankaJak se stravovat v horkých a tropických letních dnech?chtela bych se optat, v clanku se uvadi jako priklad svaciny salat mrkev s jablkem. V tomto pripade nevadi, ze se kombinuje zelenina s ovocem? A jeste dotaz na ovoce,...
  • Profilová fotografie na FacebookukarolínaMy už jsme v plavkáchSluší Vám to i s jizvama a hlavně se mi líbí váš přístup a sebevědomí, spokojenost. To je důležité. A hlavní motor vidím ve zdraví, a jak říkáte, stále je...
  • jardahlavkaJasmínová rýže s ochuceným tofu a zeleninou ve wokuVčera jsem se o tento recept pokusil pro celou rodinu k večeři a hned ho zařadil mezi své oblíbené. Je to hned a skvěle to chutná. Díky za inspiraci!
  • jardahlavkaMiso polévka s řasou WakameVýborná záležitost k snídani. Společně se změnou snídaní a posunutí na 9 hod. místo na 7 hod. mi je výrazně lépe. Díky za skvělé recepty na těchto celých stránkách :-)...
  • IvanaNepečený, krémový, jahodový dortChcem sa spytat, co je myslene jablcnym koncentratom? Je to len stava z jablk? Dakujem 🙂
  • MichaelaDovolenková KáPéZetkaprkýnko sebou vozím plastové z IKEA. Je to sice plast, ale na cesty lehké (tloušťka tak 3mm) a hlavně veliké. A chybět nesmí škrabka na zeleninu, ta kupovaná chutná tak...
  • lena.klimovaNaložené sedmikráskyJak dlouho naložené sedmikrásky vydrží v lednici?
  • trojanova-janaCukr je droga aneb není kalorie jako kalorieNarazila jsem na moc pekny rozhovor, vysvetleni jak pusobi cukr na telo. Mrknete na http://www.reflex.cz/clanek/video/80525/bily-jed-za-alzheimera-i-rakovinu-muze-cukr-tvrdi-expertka.html
  • HelenaHubneme do plavek – závěrDádo moc děkujeme za Váš pozitivní komentář. Je skvělé vidět, že když se chce, tak to opravdu jde a ještě zlehka. Píšu Vám mail.
  • PavlaDovolenková KáPéZetkaEvi, na co všechno používáte kokosák?
  • janapelkajanapelkaKváskové placky z rýže a jahel s medvědím česnekem (bezlepkové)Byly vynikající, po týdnu je dělám znova.Chutnají i dětem:-)
  • JanaJanaDovolenková KáPéZetkaNa to pribyvani se tesim!!! 😉
  • DadaDadaHubneme do plavek – závěrMilá Evo a Heleno, tak jsem to taky zvládla 🙂 Během těch 14 dbní se sice objevily 2 menší krize, ale převládla zvědavost, co to se mnou udělá, když vydržím....
  • DavidFalafelAsi vám vypadlo dost zásadní slovo: ve falafelu, jakož i v celé blízkovýchodní a mediteránské kuchyni se nepoužívá KMÍN, nýbrž ŘÍMSKÝ KMÍN, je to dost rozdíl. Možná se autorka nechala...
  • EvaDovolenková KáPéZetkaZrovna jsem to napsala Janě do posledního komentáře. Z praktických důvodů na dovolenou vozím "látkovou" houbičku tuším značky Spontex. Prodává se normálně v drogerii, ale je dražší než ty molitanové....
  • EvaDovolenková KáPéZetkaHolky houbičku používám celkem obyčejnou od spontexu nebo jak se to jmenuje (nemám ji v originál obalu), ale není molitanová, spíš taková jako látková nbo jak bych to řekla. Prostě...
  • JančaDovolenková KáPéZetkaMě by taky zajímala ta houbička Evi.
  • EvaZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiTo je dobrý postřeh, Ivo, musím řít, že i já jsem se zcela přirozeně umírnila v konzumaci ovoce a že si naprosto vystačím s jablky a hruškami a jsou dny,...
  • EvaZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiTo je jedním z problémů kolem zmrzliny - mizerná kvalita surovin, ze kterých se dnes vyrábí. I ti, kdo neřeší, jak na ně energeticky které jídlo působí, by měli vědět,...
  • EvaOčkujeme jinak (Jitka 38 let)Ano, žijí v Čechách. Horších zkušeností má s očkováním spousta rodin, proto jsme také publikovaly tři brožury ke stažení zdarma, ve kterém si příběhy rodin, kde očkování znamenalo zásadní vliv...
  • EvaDovolenková KáPéZetkamám ho na nočním stolku - příště ho přibalím 🙂
  • EvaZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiBella, máme radost, že se našla další žena, která chápe souvislosti. S oleji je to na delší povídání, ve zkratce je to tak, že olej je lépe zapracovat vařením. Konopný...
  • EvaBílé fazole s koprovou omáčkouKopr a bílé fazole, moje oblíbená kombinace 🙂
  • EvaDovolenková KáPéZetkaJá ho právě znám z dob neustálého bolení v krku jako kloktadlo a na ten močák. Říkala jsem si, že tahle bylinka asi roste pro mě 🙂 Neumím si představit,...
  • BuginaDovolenková KáPéZetkaS kokosáčem už se mi to taky stalo, do auta jsem ho položila jako tuhou hmotu, on se samozřejmě roztál a když jsem ho otevřela, polila jsem v autě všechno...
  • JanaJanaBílé fazole s koprovou omáčkouMoooc velka dobrota!!!! Dekuji... 🙂
  • JanaJanaFazolová polévka s kopremBile fazole me vazne zacinaji bavit!!! 🙂 Dalsi z uzasnych "bilofazolovych" receptu... 🙂 Diky!!!
  • BellaZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiDobrý večer, nesúvisí to celkom so zmrzlinou, ale zaujalo ma, že nedoporucujete čerstvé šaláty zalievať studeným olejom. Chápem pointu a vopred sa ospravedlňujem, no som úplný začiatočník zdravého stravovania, používam...
  • TammyDovolenková KáPéZetkaNa odřeniny, na spáleniny, na štípance, na uklidnění, na dobré spaní, .... Asi na všechno. 🙂
  • Jana BadováJana BadováOčkujeme jinak (Jitka 38 let)Chtěla bych se zeptat, kde žijete? (Čechy?) S očkováním mám bohužel ještě o trošku horší zkušenost. Syn mi bohužel nechce jíst jinak. Dík za odpověď.
  • JanaJanaZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiOhh, jak jsem rada, ze moje 2,5 leta dcera vubec netusi, co to zmrzlina je.. A doufam, ze jeste dlouho tusit nebude 😉 (Vas clanek mi pripomnel moji brigadu ve...
  • EvaDovolenková KáPéZetkaJe to jedna z věcí, kterou už snad rok řešíme, Jani. Vymyslely jsme s Helčou sice rubriky, ale nakonec jsme zjistily, že skoro všechno patří skoro všude 🙂 Vše, co...
  • EvaZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiNejdřív jsem se zasmála, Tammy, tomu dramatu, které by asi nastalo. A pak jsem se začala bavit představou, že by tu zmrzlinu fakt lidé nekupovali. Co by asi tak nastalo?...
  • IvaZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiJen malý komentář k tomu ovoci: po roce makrobiotiky jsem přišla na to, že mi vlastně ovoce moc nechutná a jím ho mnohem mnohem míň než předtím. Tedy: jablka miluju...
  • EvaZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiTo se, Naďo, asi už nedozvíme. Možná je Gabriela sama holka v pubertě, co se děsí představy, že by jí letos rodiče po přečtení zmrzku nekoupili 🙂 Styl psaní by...
  • EvaZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiIveto, zkuste přítele googla, jestli umíte anglicky, najdete jistě mnoho zajímavých materiálů. Kdybyste přišla na něco objevného, nového a zajímavého, tak sem s tím, budeme taky rády za další informace....
  • EvaDovolenková KáPéZetkaPrima tipy, Bugino, kokosák mám v kosmetické taštičce taky už pár let. Akorát musím vychytat balení - vždycky mi při přesunu do tepla vyteče 🙂 Doma se tváří jako tuhá...
  • IvaDovolenková KáPéZetkapěkně sepsané, já vozím všude levandulový EO -na štípance, afty, oděrky a s čajovníkem kapu na kalhoty do lesa proti klíšťatům,kávu, čaj, varnou konvičku cestovní, eco na mytí nádobí, utěrku....
  • EvaZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiJeee, mluvíte mi z duše, Morgan. Já teda zmrzlinu ráda, stejně jako sladké všeobecně, závidím všem, kdo tohle pokušení nemuseli zdolávat 🙂 Zrovna včera jsem viděla takovou hoodně vykrmenou malou...
  • LentilkaZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiAsi proto, aby měla radost... Jak bych si přále babičku jako vy.... synovi budou 4 roky a můžeme jít kolem cukrárny a zmrzlina ho neláká. Párkrát doma řekl, že chce...
  • EvaZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiJoo, Morgan, je to čím dál běžnější model. Děti jedí mizerně a vlastně ani nemají odkud tu pestrost znát. Je těžké se na to dívat a asi s tím nemůžete...
  • EvaDovolenková KáPéZetkaTak tolik tam zase toho není, Jani, ale pořád přibývá, přibývá 🙂
  • JanaJanaDovolenková KáPéZetkaMate pravdu, Evi... je tam toho opravdu hoooooooodne!!! 😉 (ale tak zas mam do konce zivota co delat.. snad to stihnu!! 😀 😉 )
  • MorganZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiPřesně tak, přítelův syn nejí ovoce žádné, vyjímečně kousek jablka, když mu ho táta nakrájí, zeleninu ani omylem, jedině bramborovou kaši. Ale brambory, ty zas nejíme my, takže je to...
  • MorganZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiNechápu, proč to paní Gabriela komentuje a vůbec čte, stránky jsou určené pro lidi, které to zajímá a ne naopak. Mě zas zaráží, kolik lidí dětem cpe humusy na koupalištích...
  • BuginaDovolenková KáPéZetkaZ kategorie "léčiv" ještě beru kokosový olej a pár sáčků řepíkového čaje.
  • NaďaZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiGabrielo, můžete mi prosím říct, proč bych měla své vnučce koupit zmrzlinu?
  • NaďaAktualita k soutěži – fotky jde posílat emailem i do zpráv na FBNa výše uvedený mejl jsem poslala pár fotek.
  • IvetaZmrzlina, děti, zdraví a souvislostizdravim, najde se tu nejaka duse, ktera by vedela kde se docist neco vic o teto tematice - vyzkumy ci data k faktum? muze byt i v anglictine, pokud by...
  • TammyZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiTo by teda bylo drama..... Když pomineme mražené, tak k čemu je dobré pojídání hromady éček a spousty cukru?
  • trojanova-janaDovolenková KáPéZetkaEvi, to je super prehled. Slo by vytvorit na strance "klub jime jinak" novou zalozku napr. "Prirodni lecba" a vsechny clanky tam nalinkovat? Kdyz se pak nejaky problem ozva je...
  • EvaDovolenková KáPéZetkaV Klubu jsou vážně poklady. Budeme to muset nějak zpřehlednit, abyste se v té hromadě informací zorientovali, je tam toho hooooodně 🙂
  • EvaZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiJane, myslíme si, že je velký rozdíl mezi strašením a informováním. Ale každý si to musí přebrat sám za sebe. Někdo se nechá vyděsit, někdo přemýšlí, ověřuje, sám se rozhodne,...
  • EvaZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiJe to tak,Katka, kéž by to tak vidělo víc lidí. Ale vidíte podle posledních komentářů, že pro veřejnost jsou tyhle informace naprosté sci-fi 🙂 Já vám rozumím a vidím to...
  • EvaZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiA co se zeptat obráceně, Gabrielo, kolik zblblých rodičů ji dětem koupí? Jste tedy větší optimistka než já, když máte za to, že jeden článek dokáže ovlivnit tolik rodičů a...
  • EvaDovolenková KáPéZetkaNo není to ta malá krabička s jehlou, nití a spínacím špendlíkem jako jsem vozila na tábor 🙂 Taky s sebou ale vozím další tři lidí, tak se krabička nějak...
  • MichalDovolenková KáPéZetkaDocela inspirativni. Presto mi toto uz nepripada kalo kapezetka. Co je ale dulezite a vozim to vsude i do 5* hotelu je nejaky caj, instantni kafe a sul. Rozhodne i...
  • GabrielaZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiAch jo...tak kolik zblblych rodičů nekoupí detem zmrzlinu ted o prázdninách??
  • KatkaZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiAkýkoľvek rastlinný tuk je v mrazenom stave nestráviteľný, teda aj akýkoľvek tuk v nanuku bez ohľadu na tom že ho nazvete "domáci". Aj v "domácom" sa môžu skrývať nebezpečenstvá pre...
  • JanZmrzlina, děti, zdraví a souvislostiJistě, hlavně je potřeba lidi strašit chemickými názvy a "éčky", jinak by tahle blbost neměla efekt. Hlavně pozor na zmrzlinu protože v ní je obsaženo i množství dihydrogenmonoxidu, jinak také...
  • JanaJanaDovolenková KáPéZetkaJezis, no Vy jste uzasna, Evi!!! Vubec jsem netusila, ze uz mate v klubu vse takto zpracovane.. To se omlouvam, to je moje neznalost. Rozhodne se chystam co nejdriv vse...
  • EvaDovolenková KáPéZetkaJani, tohle máme naštěstí dobře zpracované v Klubu, protože samy máme dvě malé děti a musely jsme umět vyléčit kdeco a léky také nemáme rády 🙂 Moje děti tedy klasické...
  • JanaJanaDovolenková KáPéZetkaEvi, jsem v tomto smeru neznala, muzu se zeptat, jak presne davkovat kuzu a umeboshi v pripade zminenych potizi? Dosud jsem jen zaslechla, ze umeboshky jsou fajn po "opici" ;)...
  • JanaJanaZačínající zahrádkářkaJuj, tak FB klub Jime Jinak mi uplne unikl, tak ja se prosim take hlasim.. 😉
  • EvaJak vás to baví?Díky Jani, patří ale nám i Vám :-)) My to můžeme řvát do světa, jak chceme, ale kdo to nezkusí...však víte. Ale moc děkujeme za krásnou zprávu, to nás těší,...
  • EvaDovolenková KáPéZetkaTak z této kategorie také beru něco s sebou, obvykle Tea Tree oil, ale většinou ho ani nepoužiju 🙂 Na co používáte na dovče levanduli, Tammy?
  • EvaZačínající zahrádkářkaAha, a mě se zdálo, že jsem někde vaše fotky zahlédla 🙂 Když program Jarní očista neběží, vůbec skupinu nesledujeme, to by se nedalo stíhat. Sledujeme jen FB stránku Jíme...
  • EvaOnline vaření 4Už jsem četla oba vaše komentáře, ale ještě doplňuji svoji zkušenost, že napařenou zeleninu dávám v podstatě úplně ke každému jídlu 🙂
  • pzajickovaOnline vaření 4Koukala jsem neozorne, parena zelenina je uz na talici, omlouvam se 🙂
  • Profilová fotografie na Facebookuiva.dvorZačínající zahrádkářkaDala jsem pár fotek do skupinky z jarní očisty. Na Jíme jinak mi to nešlo. Taky jsem zjistila, že je na fb skupinka klub jíme jinak, tam jsem ale zatím...
  • pzajickovaOnline vaření 4Hezky vecer, recepty jsou skvele aprosim k cemu davate tu naparenou zeleninu ?
  • TammyDovolenková KáPéZetkaJen levandulový EO.
  • JanaJanaJak vás to baví?To je to, co me na tom taky moc bavi... zadna mlsna... a hlavne ani pri nakupovani. To byl vzdycky muj velky problem, ze jsem z kramu donesla o tasku...
  • EvaJak vám jde hubnutí?Ahoj Mariko, a mě to napadlo, dokonce jsem koukám i chvilku tykala a chvilku vykala 🙂 Tak tím se ovšem leccos vysvětluje - vzala sis toho na hrb hodně, to...
Jíme Jinak