Domů > Magazín Zrnění > Rozhovory

Rozhovor s Phillipem Jannettou

Phillip Jannetta je průkopníkem moderní makrobiotiky už od 70. let, kdy ji začal studovat u Michia Kushiho. V Japonsku si našel manželku a patnáct let tam pak vedl úspěšné makrobiotické centrum. Studoval i zenové šiacu, orientální astrologii a esoterický buddhismus. Dnes žije v USA a pracuje jako učitel a konzultant. Setkali jsme se spolu na Mezinárodní makrobiotické konferenci v Nizozemsku, navštívil jsem téměř všechny jeho přednášky a semináře a musím přiznat, že právě tento muž na mě zapůsobil nejmocnějším dojmem. Září z něj radost z rozdávání, hluboká erudice i vhled do řady komplikovaných témat a především příkladná pokora.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Vypečená cizrnová bašta

Je to bašta! A vypečená, protože je v ní pečený batát a červená řepa. Pokud si jí připravíte podle receptu, pak uvidíte, jak ten název pasuje.

Tuřín po indicku

Tuřín je to chutná a zdravá zelenina. Obsahuje řadu minerálů, mimo jiné velké množství manganu, draslíku, fosforu, hořčíku, vápníku, železa a zinku. Z vita...