Hypoglykémie
klub
29
14
Jste element ZEMĚ? Zjistěte, jací jste a jak se dostat do rovnováhy
Jste element země? Zjistěte, jaké jsou vaše silné a slabé stránky, emocionální příznaky nerovnováhy vašeho elementu, které nemoci vás mohou trápit, kterému...
47
21
Dělám to, jak nejlíp umím
Nepovedl se vám kváskový chléb? Nestíháte vůbec nic a nehubnete, ačkoli byste potřebovali? Půst nezvládáte a občas sníte něco úplně šíleného? To znám!
7
6
Zdravý jídelníček v těhotenství – co jíst a čemu se vyhnout
Správná výživa během těhotenství je jedním z nejdůležitějších faktorů ovlivňujících zdraví a správný růst plodu – u miminka snižuje riziko nemocí a v...
31
7
Náctiletí, co jedí, vaří a pečou jinak
Našim dětem je 12, 15 a 17 let. Jíme jinak necelé 4 roky a byl to vývoj. Jak jsme to řešili s cukrem, když byly děti malé? A jak to u nás funguje dnes? Co ...
klub
12
3
Co mají společného brambory, rajčata a papriky? A proč je omezit?
Co mají společného brambory, rajčata a papriky? Možná vás napadne slovo “chutné”. Nejste daleko od pravdy, tyto 3 druhy zeleniny patří k nejobl...
Vaše příběhy
klub
21
29
Experiment: co se mnou udělaly 3 týdny na kaších s ovocem
Také snídáte kaši s ovocem? Celozrnné obiloviny jsou zdravé a ovoce má spoustu vitamínů. Vypadá to jako skvělá kombinace, anebo ne? Já si na vlastní kůži v...
klub
9
5
Strašák jménem cukry – které jsou dobré, a které ne?
Když se nám na jazyku rozplývá náš oblíbený dezert, naše myšlenky jsou určitě na hony vzdáleny chemickým vzorcům a názvosloví. A jestli ten slastný pocit n...
klub
9
Jak upravit jídelníček u dětí s ADHD
Strava má na nemoc ADHD (hyperaktivitu), která je v dnešní době u dětí velmi rozšířenou nemocí, velký vliv. A jak tedy sestavit jídelníček tak, abychom úsp...
39
147
Amasaké – přirozeně sladký krém bez cukru
Amasaké je tradiční sladký japonský pokrm. Vzniká fermentací obilí. Přestože je neskutečně sladké, neobsahuje žádný cukr ani jiné přidané sladidlo. Z amasa...
kurz
2
Regenerace sleziny, slinivky, žaludku, krve a lymfy
Orgány spjaté s elementem Země má v dobrém stavu málokdo. Proto jsou jejich regenerační procesy časté a mohou být i nepříjemné. Zdravá krev je ovšem základ...