Oregáno
Hlavní jídla
klub
5
7
Tempehový crumble
Crumble je známý spíše jako sladký ovocný dezert s křupavou drobenkou na povrchu. Ale zkusili jste ho už někdy naslano? V tomto receptu najdete inspiraci, ...
10
5
Dobrůtka v papilotě
I když to nevypadá, tento recept je velice jednoduchý na přípravu. Výsledek je ohromný, zelenina pečená v papilotě je krásně šťavnatá a voňavá. Vyzkoušejte...
5
5
Srdce na talíři
Červené, sladké, kořeněné, rychlé, snadné, chutné, barevné. I úplně obyčejné jídlo můžeme trochu vylepšit, pokud ho chceme připravit pro nějakou speciální ...
7
7
Pikantní máslové fazole s čirokem
Čirok a fazolemi v kořeněné pikantní úpravě. V tomto receptu využijeme sečuánský pepř, který dodá pokrmu nezaměnitelnou chuť a aroma.
Barevné ovesné knedlíčky
Ovesné knedlíky jsou oblíbenou zdravou přílohou k omáčkám, zelí, špenátu a všemu, co vás napadne. Pokud si rádi hrajete, tak můžete zkusit i tuto jejich up...
14
7
Středomořská roláda z chlebového těsta Coccoi
Vyzkoušejte tuto výtečnou středomořskou roládu, kterou spolehlivě okouzlíte každou návštěvu. Recept je velmi přizpůsobitelný, náplň můžete obměňovat jak vá...
36
2
Celerová pečínka
Pokud milujete celer a nevadí vám trochu času navíc strávit v kuchyni, určitě si pochutnáte. Je to voňavé a chutné jídlo, z mála ingrediencí a hodně velká ...
Podzimní fantazie s celozrnnou špaldou a žlutou čočkou
Když se mi jídlo podaří přesně tak, jak jsem ho viděla ve své mysli, jsem nadšená. Podzim je báječné období, barvy přírody lze snadno reprodukovat v kuchyn...
Hlavní jídla
klub
9
4
Tempeh katsu
Receptík ve stylu fusion, který v sobě snoubí indickou a japonskou kuchyni a k tomu osobní interpretaci.
28
52
Zapečené “šunkové” těstoviny à la šunkofleky
Kam se hrabou klasické šunkafleky! Tenhle recept boduje už řadu let a pořád patří mezi naše oblíbené.
6
10
Krém ze zelené dýně Marina di Chioggia
Dýňová delikatesa za pár minut? Ano! Uvařte krém ze zelené dýně. Přišla k nám z Itálie, z města Chioggia. Je sladká a masitá a jako ostatní dýně je to léči...
16
7
Cuketová omáčka s fazolemi, hříbky a mangoldem
Když je hodně hub, cuket a mangoldu, dělám tuhle omáčku. Je rychlá a moc nám chutná. A můžete v ní skvěle využít i přerostlou cuketu s tvrdou slupkou.