Petržel
50
4
Krémová zelňačka
Milujete polévky? Pak vyzkoušejte tuto krémovou zelnou polévku, která v zimním počasí krásně zahřeje i zasytí.
8
9
Topinamburový krém s čerstvými bylinkami
Jemňoučký krém z topinambur a pastiňáku je sladký a chutná jako smetanový. Díky čerstvým bylinkám krásně voní a promění se v hotovou delikatesu, i když v n...
69
1
Fazolová polévka s párkem
Krémové polévky milujeme. A velké fazole taky. Párek tam byl kvůli návštěvě, ale sklidil nečekanou radost i u nás doma. Byl veganský a můžete ho klidně vyn...
6
9
Taro bramboračka
Zbožňuju bramboračku. A když mi kamarádka dovezla taro brambor, vyzkoušela jsem taro bramboračku. Je vynikající!
7
7
Pikantní máslové fazole s čirokem
Čirok a fazolemi v kořeněné pikantní úpravě. V tomto receptu využijeme sečuánský pepř, který dodá pokrmu nezaměnitelnou chuť a aroma.
29
4
10 tipů, jak v kuchyni využít kořenovou petržel a pastiňák
Kořenová petržel patří do každého vývaru a správná svíčková se bez ní také neobejde. Je příjemně nasládlá, našemu tělu dodá draslík a vlákninu, řadí se mez...
Zdravé recepty
klub
33
31
Bramborový salát bez brambor
Od té doby, co vaříme jinak, dělám ráda bramborový salát. Nikdo nepozná, že je ze samých zdravých surovin, do půl hodiny je na stole a není nám po něm těžk...
101
5
Kulajda s tuřínem
Kulajda patří k naším favoritům. Polévka je plná zeleniny, není ničím zahuštěná, není v ní vejce, mléko, mouka ani cukr a přesto je naprosto fantastická! D...
23
8
Omáčka z pečené zeleniny
Omáčka z pečené zeleniny je ideálním podzimním či zimním pokrmem. Skvěle se hodí na těstoviny, rýži či k plackám.
89
17
4 vymazlené pomazánky z podzimní úrody
Podzim s sebou přináší hojnou úrodu surovin na vaření – dýně, řepy, vlašské ořechy, křen a další dobroty. Pojďte si z nich vyrobit vymazlené podzimní...
Sladká zelenina v miso omáčce s quoinoou
Rychlé a flexibilní jídlo, které se skvěle hodí jako snídaně, oběd nebo večeře. Stačí vše dát do hrnce, přivést k varu a ztlumit a za 20 minut máte hotovo....