Rozmarýn
13
8
Cizrna na rozmarýnu s křupavými noky (bez lepku)
Cizrna na rozmarýnu je vydatné, ale zároven lehké jídlo, které není náročné na přípravu, ani na ingredience. Čerstvý rozmarýn pokrm krásně ovoní a v kombin...
Hlavní jídla
klub
36
15
Špalíček z fritézy
Vyzkoušejte tuto pečínku z domácího čočkového “tofu”. Recept je velmi snadný a k tomu velice dobrý, navíc bez lepku a sóji. A jde z něj připrav...
15
18
Cizrnový nářez
Snadno obměnitelný recept, jednoduchý a rychlý na přípravu, výborný k například k salátům nebo k červenému zelí.
76
8
Quinoový nákyp se zeleninou
Černé barva posiluje ledviny a jedním ze způsobů, jak dostat černou barvu na talíř je černá quinoa. V nákypu je s ní i rýže a spousta zeleniny. V chladných...
Hlavní jídla
klub
4
3
Risotto alla milanese s obalovaným tempehem
Risotto alla milanese je italská klasika. Jeho příprava je velice jednoduchá a z mála ingrediencí dostanete výborný voňavý talíř.
19
12
Vánoční provensálské sušenky (slané)
Jste přeslazení a dali byste si něco slaného? Žádný problém, udělejte si slané bylinkové sušenky. Hodí se na Vánoce i na silvestrovské občerstvení.
14
7
Středomořská roláda z chlebového těsta Coccoi
Vyzkoušejte tuto výtečnou středomořskou roládu, kterou spolehlivě okouzlíte každou návštěvu. Recept je velmi přizpůsobitelný, náplň můžete obměňovat jak vá...
30
2
Podzimní kaše s pečenou zeleninou
Lahodná rýžová kaše s vynikající pečenou zeleninou, která vás potěší a v chladných dnech i příjemně zahřeje. Ideální také jako zdravá snídaně.
36
2
Celerová pečínka
Pokud milujete celer a nevadí vám trochu času navíc strávit v kuchyni, určitě si pochutnáte. Je to voňavé a chutné jídlo, z mála ingrediencí a hodně velká ...
Toskánské Castagnaccio – kaštanový koláč
Castagnaccio je podzimní dezert typický pro toskánskou oblast. Je to jednoduchý koláč s rustikální chutí, ne příliš sladkou, s jemnou a vlhkou strukturou u...
Podzimní fantazie s celozrnnou špaldou a žlutou čočkou
Když se mi jídlo podaří přesně tak, jak jsem ho viděla ve své mysli, jsem nadšená. Podzim je báječné období, barvy přírody lze snadno reprodukovat v kuchyn...
Quinoa s pečenou bylinkovou řepou
Pokud máte rádi červenou řepu, zkuste jí v této kombinaci. Jednoduchý talíř, s čerstvými bylinkami a quinoou.