Slad
11
5
Vegoyaki s shiitake
Tyto lahodné, lepkavé kuličky jsou neuvěřitelné. Cestuji do Japonska po svém – představuji si jídla a chutě, které s největší pravděpodobností nikdy ...
16
12
Slavnostní velikonoční nádivka (bez lepku)
Chuťově vyladěná luxusní slavnostní velikonoční nádivka pro celou rodinu!
33
6
Cukroví na poslední chvíli: nepečené sezamové kuličky ve 2 verzích
Nestíháte už pečené cukroví? Vyrobte tyto nepečené sezamové kuličky, které máte do 10 minut hotové! Využijte do nich různé druhy oříšků a semínek, kakao a ...
35
20
Ovesné cukroví – Karolínky
Karolínky jsou jednoduché a rychlé šťavnaté cukroví plné sladkých rozinek a marmelády. Hodí se nejen na Vánoce, ale i kdykoliv v průběhu roku, kdy máme chu...
28
17
Pečená glazovaná zelenina
Potěšte svoje chuťové buňky slaďoučkou zeleninou. Takto upravenou ji vezmou na milost i zarytí odpůrci zeleniny.
6
1
Kváskové koláče
Kváskové koláče bez cukru, bílé mouky, mléka i vajec a přesto jako od babičky. Pochutná si na nich celá rodina a jistě jimi potěšíte každou návštěvu.
Hlavní jídla
klub
15
8
Pečená dýně plněná šťavnatou amarantovou směsí
Měkoučká dýně s křupavou slupkou plněná šťavnatou směsí plnou proteinů. Skvělý oběd nebo večeře do sychravých zimních dnů.
Krémové dezerty
klub
11
6
Likérová špička jinak
Máte rádi zákusky? Připravte si likérovou špičku jinak. Je bez cukru, lepku i mléka a jistě potěší i konvenční strávníky. Je třeba si ovšem vyšetřit čas na...
55
105
Svatomartinské “Huso”-knedlo-zelo
Česká sváteční klasika nezklame ani v našem odlehčeném provedení. Huso knedlo zelo podle Jíme Jinak je skutečná lahůdka, na které si určitě pochutnají všic...
14
11
Karamelizovaná mrkev v hořčično-“medové” zálivce
Křehká slaďoučká restovaná mrkev v chutné hořčično-“medové” zálivce. Skvělá příloha pro celou rodinu.
23
17
Marocký zimní cizrnový salát s quinoou
Lehký, jednoduchý a chutný salát pro chladnější dny s pečenou sladkou zeleninou a kořeněnou cizrnou.
32
65
Zdravý cuketový perník: Sladký recept bez lepku
Cuketový perník je velmi jednoduchý na přípravu a hodí se pro zpracování přebytků cukety. Perník je díky cuketě krásně vláčný a lépe stravitelný. Díky slož...