PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
První díl seriálu o tradičních kuchyních světa začneme v kolébce evropské civilizace – Středomoří.
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Neřešila bych to a ohřála v mikrovlnce, pokud jinou racionální možnost nemáte (pokud si tedy nechcete nebo nemůžete do práce přinést třeba nějaký malý plotýnkový vařič). Ujasnit si pohled na věc mi pomohla Martina Ziska – nepociťujeme následky kompromisu, který byl tím nejlepším řešením za dané situace, ale pociťujeme následky vědomé volny, která nebyla nejlepší. Mě osobně tedy jídlo krátce ohřáté v mikrovlnce přijde lepší varianta než jídlo po X hodinách z termosky, to mi už nechutná, přijde mi převařené, mrtvé. Nebo se také prodávají přístroje, které vám uvaří polévku či kaši vhodné svou velikostí i do kanceláře. Pak stačí si přinést z domova nakrájené ingredience a jídlo si můžete udělat v práci.
Dělala jsem toto pesto přesně dle receptu a je to přesolené. A to dost 😒. Tak příště se budu raději řídit kuchařskou intuicí.
Buďte první, kdo napíše komentář