PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Posledně jsme dospěli až k tvrzení, že T. G. Masaryka lze svým způsobem považovat za představitele dobové makrobiotiky.
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Určitě vyzkoušejte a dejte vědět, jak to pomohlo 👍
Ahoj Adélko, krásně se poslouchá, že si tak pochutnáváš 👍 Chápu, že se ti nechce jídlo vyhazovat, podívej se, co jsme k tomu sepsali do “Nejčastějších dotazů”: https://www.jimejinak.cz/nejcastejsi-dotazy/ ➡ Co s případnými zbytky? Nestíhám spotřebovat zeleninu. Nechci plýtvat jídlem. Nevadí to udělat občas, pokud člověk ale neřeší vážnější zdravotní potíže, kdy je potřeba mít jídlo co nejčerstvější. Pokud se jídlo ohřívá, tak je ideální ho trochu oživit viz článek: https://www.jimejinak.cz/ktera-jidla-muzeme-ohrivat-a-jak-to-udelat-zdrave/. Ve finále záleží na tobě, jak to pojmeš, ber to jako takový začátek tvojí cesty, na které se učíš a objevuješ 🌷
Díky za recept, dělala jsem včera. Přemýšlela jsem, jak dopotřebovat zbytky ovoce v mrazáku (švestky, borůvky, rybíz) volba padla na tento recept, jen jsem udělala asi ze 1/4 surovin, kvůli nedostatku ovoce. Výsledek je ale famózní. Úplné “nebe v hubě”. Vzala jsem si kousek do práce na svačinku a ani jsem nestihla udělat fotku :). Tak příště.
Mějte se krásně.
Buďte první, kdo napíše komentář