Domů > O nás > Pochvaly

Domácí chléb

Dobrý večer, hledám nějaký osvědčený recept na domácí chléb. Na kurzu jste říkaly, že pečete chleba s přidáním obilovin (celého zrna). Já během kurzu měla hlavu jak pátrací balon, tak jsem se bohužel nepídila po detailech. Bylo by možné přidat recept na chleba na web? My jsme na pečivo zvyklí a úplně všechno a takhle najednou rodině vzít nemůžu :) už jsem jim sebrala mlíko,bílou mouku a cukr – a ono toho pak z původního jídla moc nezbyde … Tak aspoň ten chleba, ať maj na co mazat cizrnovou pomazánku :D děkuji moc moc, Lenka

Autor: LenkaS

PS: V pondělí 13.2. startujeme Jarní očistu!

Pokud zažíváte stres, únavu, necítíte se dobře nebo máte pár kil navíc, pojďte s tím zatočit. Začínáme 8 týdenní Jarní očistu. Pročistíme tělo, zlepšíme jídelníček, postavu i psychiku. Už za pár týdnů uvidíte výsledky - ověřeno na lidech! 😊

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

1 člověk už poděkoval za článek. Oceňte práci autora také.

Komentáře

Michalína
28. 8. 2013

Dobrý den, co si myslíte o chlebu z naklíčeného obilí (pšenice a žito), je vhodný či ne? Koupila jsem ho v Country Lifu, chutná moc dobře, více o něm jsem našla zde http://www.volny.cz/tomas.hradecky/letak.htm Díky za odpověď.

Ahoj všichni,
mám takový dotaz. Znáte a používáte někdo plodinu teff? Teď v týdnu jsem ji objevila u nás ve zdravé výživě. Prý je bezlepková a má vysoký obsah minerálů, vitamínů, aminokyselin atd. Mám totiž celiakii a tak každé zpestření v oblasti obilovin opravdu vítám s radostí. Je sice dražší, ale jednou za čas pro zpestření jídelníčku se to dá přežít. Na internetu jsem vyčmuchala, že je původem z Etiopie a že si tam z ní dělají tradiční každodenní pokrm injera, což je kvašená placka. Tak mě tím pádem napadlo, že když to zkvasí, jestli by z toho náhodou nešel třeba vyrobit kvásek na bezlepkový chleba, místo kvásku žitného, který v žádném případě já nesmím. Netušíte někdo? Předem díky K.

Ukázat další komentáře

Mohlo by se vám líbit

144
70

Videopřání Jíme Jinak 2022 – Uspořádejme si myšlenky

Čtěte více na toho téma

Vyzkoušejte také

Konečně bez ekzému a alergie (Jarmila, 44 let)

S příchodem podzimu jsem se vždycky potýkala s atopickým ekzémem, ale tentokrát to bylo díky změně jídelníčku jinak. Kromě toho jsem shodila další kilča a ...
14
19

Program Jarní očista za týden začíná!

Příští pondělí startuje oblíbený jarní program určený na detoxikaci organismu, ve kterém se naučíte zdravě vařit podle připravených jarních jídelníčků a vi...

Sladkokyselá quinoa

Rychlé a lahodné, přirozeně bezlepkové jídlo plné kontrastních chutí, o které se postará dýně, umeocet a kysané zelí.
klub
4

21. Půlměsíc – zklidni myšlenky a poznej sám sebe

Závěrečná silná sestava s pozicí Půlměsíce, která posiluje celé naše tělo. Pojďte proplout přes Pozdrav slunci až k rovnováze. Zhluboka dýchejte a radujte ...

Děti se nemusí učit dospívat – 4. díl

Zajímáte se o nejnovější trendy v oblasti dětské výchovy? Hledáte přístup k dětem, který je nenásilný a respektující? V posledním dílu seriálu si ukážeme, ...