Často se nás ptáte, jak udělat obilnou kaši v Soyabelle na sladko. Možné to samozřejmě je, jen je potřeba vědět, jak na to, aby se pak kaše nepřipálila. Máte dvě možnosti.

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více

🔒 Je zamčeno, i když jste s námi v partě? Přihlaste se. Nebo zkuste nápovědu.

11 komentářů. Jak to vidíte vy? Napište komentář.

  1. Je tedy prospěšnější (pro snadnější strávení) slad tepelně…

  2. Zobrazit všech 11 komentářů
Předchozí článekJak umýt Soyabellu
Další článekPampelišky a kopřivy lezou ze země – šup s nimi na talíř!