V návodu na Soyabellu se píše, že použitý filtr nesmí v žádném případě zaschnout. My v něm ale skladujeme zbytky od mléka i dva dny v lednici a zaschnout to umí dokonale. Umyje se snadno, když víte jak na to. Zrovna tak není problém napečená kaše na dně konvice. My to děláme takhle:

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

👉 Přihlaste se, pokud jste s námi v programu. Nápověda.

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více

  1. Zobrazit všech 15 komentářů
Předchozí článek40 dní bez masa – Velikonoční masopůst
Další článekJak sladit kaše ze Soyabelly