V létě se po kukuřici a kokosu sahá častěji. Vyzkoušely jsme další kombinaci obilovin pro kaši, která se dá jíst na sladko i na slano, podávat jako dezert nebo vzít s sebou jako svačina. Za tepla je tekutá, po vychlazení tuhne jako pudink.

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více

🔒 Je zamčeno, i když jste s námi v partě? Přihlaste se. Nebo zkuste nápovědu.

    • Celkem by obiloviny na mléko neměly přesáhnout 90g,…

  1. Zobrazit všech 8 komentářů
Předchozí článekRozhovor: MUDr. Eleková – své děti už bych neočkovala
Další článekJídelníček pro děti do jednoho roku