Ingredience
  • Uvařené jáhly
  • mouka bezlepková
  • uzené tofu
  • mungo
  • umeocet
  • cibule
  • lotosový kořen
  • sůl
  • olivový olej

Postup

  1. 1.Uvaříme předem namočené mungo, dochutíme lehce umeoctem a solí, není potřeba žádné koření, mungo je samo o sobě velmi chutné. Lehce pomixujeme, kdo má rád, tak až do hladka.
  2. 2.Uvařené jáhly rozmixujeme do hladka, přidáme mouku(nejlépe opět bezlepkovou-jahelnou,kukuricnou..) a dle potřeby vodu. Prohněteme na těsto.
  3. 3.Z těsta uděláme placičky, do kterých vkládáme nastrouhané uzené tofu, a následně vytvoříme knedlíky. Dáme vařit do horké vody.
  4. 4. Na ozdobu osmažíme na olivovém oleji cibulku a nakrájený (dopředu namočený a změklý) lotosový kořen.

⏩ BRZY ZAČÍNÁ PODZIMNÍ DETOX KURZ

Jak to vidíte vy? Napište komentář.

Komentujte
Vaše jméno

Jméno uložíme a zobrazíme, váš e-mail nezveřejníme. Zásady ochrany údajů.

Předchozí článekFlorentýnky – zdravé cukroví téměř bez práce
Další článekPlněné jáhlové knedlíky s mungo kaší a lotosovým kořenem