Domů Recepty podle abecedy

Recepty podle abecedy

Recepty podle abecedy

,,Mokrý” jablíčkový koláč

Tento koláč vznikl úplnou náhodou když jsem neměla všechny...

,,Tvarohový” koláč ala tiramisu

Těsto 1 hrnek žitné mouky 1/2 hrnku rýžové mouky ...

“Boloňské” špagety s čočkou

Rychlá, dobrá a sytá alternativa boloňských špaget. Doporučujeme jako...

“Bramboračka” bez brambor

Polévka chutí i vzhledem připomínající klasickou bramboračku. Místo brambor...

“Bramborová” kaše s restovanou zeleninou

Takovéhle kaše jsme si dávali první tři roky jiného...
video

“Bramborová” kaše z jáhel

Pojďme společně uvařit něco dobrého!

“Bramborové” knedlíky

Základní informace Po zkoušení různých poměrů jednotlivých ingrediencí a...
video

“Bramborový” guláš

V tomto guláši hraje hlavní roli dýně. Skvěle nahradí...

“Bryndzové halušky”

U nás, Slovákov, chýbať nemožu. Pokiaľ ich máte radi,...

“Carrot Cake” ranní kaše

Kdo by odolal mrkvovému dortu? Tak právě takový nádech...

“Čokoládová” poleva z karobu

Připravuje se stejně jako karobová čokoláda, jen místo oleje...

“Čokoládový” krém z karobu

Chcete ozdobit dezert? Zamlsat si a přitom nechcete do...

“Cukrová” poleva na perníčky bez bílého cukru (vegan, paleo)

Chybí vám zdobené perníčky? Teď už nemusí. Máme pro...

“Humrová” pomazánka z tofu

Výborná pomazánka, která chutí připomíná falešnou humrovou. Je vhodná...

“Kvaška” – presovaný salát

Osvěžující, presovaný salát vám doporučujeme konzumovat nejlépe v létě,...

“Majonéza” z červené čočky

Rychlá, nutričně bohatá a velmi jedlá alternativa k majonéze....

“půlomáčka” od Davida

Základní informace Recept vznikl velice rychle, hodí se pro všechny,...

“Rajská omáčka” z červené řepy

Všem milovníkům rajčat určitě udělá radost tato falešná rajčatová...

“Škvarková” pomazánka

Výborná pomazánka na kváskový chleba i topinku, ve kterém...

“Sýrová” omáčka na těstoviny

Při brouzdání našimi i zahraničním vegetariánskými weby jsem narazila...

“Tvarohová” tofu pomazánka s mrkví

Bylo potřeba udělat honem něco slaného na oslavu. Za...

“Tvarohovo” jablečný páj

Hrozně ráda peču a baví mě vymýšlet úplně nové...

“Uzené” bílé fazole na pórku

Miluji ty velké bílé máslové fazole. Rozplývají se na...

“Bramborová” kaše z květáku s karamelizovanou cibulkou

1 menší celý květák 6 lžic mandlového mléka ...

10 super tipů, jak v kuchyni využít amasaké

Amasaké je původně japonská receptura na přirozeně sladký fermentovaný...

15 nejlepších zdravých receptů s jahodami

Využijte sezónu jahod a udělejte si výborný zdravý dezert...

28 zdravých alternativ na Silvestra

Chcete si na Silvestra připravit zdravé a chutné občerstvení?...

3 skvělé marinády (nejen) na tofu a tempeh

Natural tofu a tempeh, ale i seitan jsou sami...

3 TOP recepty na zdravé a chutné burgery

Burgery milujeme pro jejich skvělou chuť (a vůbec v...

3D dort – jde to i JINAK

Využila jsem zkušeností s klasickým pečením a zdejších receptů...

3D dort beruška a housenka

Udělala jsem dceři k prvním narozeninám 3D dort podle...

4 recepty na domácí přírodní potravinová barviva

Nedávno jsme zveřejňovali praktický seznam přírodních potravinových barviv. Teď se...

4 vymazlené pomazánky z podzimní úrody

Podzim s sebou přináší hojnou úrodu surovin na vaření...

6 receptů na ochlazující drinky bez cukru + 1 praktický tip navíc

Venku je horko a vy přemýšlíte, čím byste se...

Adzuki dortík s marmeládou a kokosovým přelivem

Na dort: 420 g uvařených adzuki 5 lžic chia...
video

Adzuki fazolový nákyp

Skvěle ochucená pečená pochoutka, která mizí pod rukama. Skvěle...

Adzuki na paprice

Fazole adzuki jsou v zimě nejvhodnější luštěninou, jelikož posilují...

Adzuki omáčka s houbami a křenem

50 g hlívy ústřičné 1 větší žampion hrst...

Adzuki pikantní karbanátky

Chladné počasí si žádá něco pikantnějšího a smaženého. Tyto...

Adzuki placky

Máte zbytek fazolí a rýže? Pak není nic jednoduššího,...

Adzuki pomazánka

1 větší cibule 1 mrkev olej, sůl 3/4...

Adzuki směs s majoránkou

Fazole adzuki máme v chladném období opravdu často. Abychom...
video

Agarový krém

K receptu na tento výborný krém jsme se inspirovaly...

Amasaké – přirozeně sladký krém bez cukru

Amasaké je tradiční sladký japonský pokrm. Vzniká fermentací obilí....

Arašídka

Arašídy bychom neměli konzumovat často a kvůli nebezpečným plísním...

Asijská seitan čína s nudlemi

Čínu milujeme. Je rychlá, moc dobrá a můžete do...

Asijský quinoový salát s tofu

Asijská zeleninová jídla jsou jednoduchá, šťavnatá a moc dobrá....

Atakilt Wat – Ethiopské Stir-fry ze zelí a mrkve

Tento typicky etiopský pokrm je ideální zeleninové letní jídlo....

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?