Domů > Magazín > Blog

Již známe výherce soutěže o knihu Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli

Jak meditujete? Většinou si večer procházíte celý den…

Dnešní doba je opravdu velmi zrychlená a mnoho z vás meditaci nestíhá. Psali jste nám, že si alespoň večer utřídíte myšlenky nebo zrekapitulujete celý den. To je skvělý začátek! Pokročilejší z vás dokáží úplně vypnout alespoň na pár minut při józe, úklidu, procházce nebo cíleně si na tuto činnost udělají prostor.

Pokud ještě meditovat neumíte…

Připojte se k nám do programu Jarní očista. Očistíme tělo i mysl a naučíme se, jak meditovat a zklidnit se.

Ale teď zpět k aktuálně ukončené soutěži.

A kdo je tím, na kterého se dnes usmálo štěstí?

Knihu Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli získává po vylosování ze všech odpovědí tady na webu i na Facebooku paní Jana Michálková s její odpovědí:

Já ráno takovou maličkou meditaci (mám takovou “básničku” vlastní výroby…) ;-) a ještě se snažím po józe večer. Zaměřuju se na energii pro sebe a taky mé blízké. No ale když je nějaké chození, tak to medituju tak nějak průběžně, jen to nechávám na samospádu. Ono je to někdy to nejlepší, co člověk může udělat ;-)

My jí tímto moc gratulujeme nejen k výhře :)

Příští týden vyhlásíme další soutěž. Sledujte nás!

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

47
11

Jak podpořit své zdraví v květnu

V květnu zaměříme pozornost na oblast našeho srdce. Na co je dobré v tomto období pamatovat, co si dávat na talíř a jak stravu správně upravit, aby to bylo...
9
5

Čarodějnice jinak

Teprve, když jsem po večeři zahlédla velké ohně v dálce na obzoru, došlo mi, že jsou dnes čarodějnice. Bylo už pozdě rozdělávat oheň, měli jsme na večer ji...
9
3

7 tipů, které byste měli vědět při vaření chřestu

Chřest je specifická zelenina, kterou je třeba pečlivě vybírat i skladovat. Mrkněte, na těchto 7 tipů.
6
2

Zvonek řepka v kuchyni

Do české přírody doputoval ze Středomoří. Víte, že v 17. století se pěstoval pro jeho bílý masitý kořen, který má nasládlou chuť?

Rýže s bobem

Opět musím děkovat zahradě, že mi dala pořádnou část mého oběda – čerstvý bob, čerstvý česnek, čerstvou petrželku a mátu, díky kterým vzniklo vynikaj...

Proč mám na zahradě oregáno

Oregána mám na zahradě asi šest keřů, nejen na sušení, ale i pro okrasu. Spolu s ostatními bylinkami je neodmyslitelnou složkou snad každé zahrady.