- 1 větší cuketa
- 1/2 dýně hokkaido
- olej
- 2 bobkové listy
- 4 kuličky nového koření
- zeleninový vývar
- kopr/medvědí česnek
- kokosové mléko
- umeocet
Postup
- Cuketu i dýni nakrájím na kostičky, osmahnu na oleji spolu se solí.
- Přidám bobkový list a nové koření, zaleji horkým vývarem a nechám dusit do změknutí zeleniny.
- Vytáhnu koření, přidám nasekaný kopr/medvědí česnek, kokosové mléko a dochutím umeoctem.
Obměna
- Místo dýně můžete dát batát, místo kopru mangold nebo i se zelenýma fazolkama toto jídlo chutná dobře (kdo by nemiloval kombinaci fazolek a kopru).
Kombinujeme
- Kompletní talíř vznikne přidáním uzeného tempehu.
PS: Přibrala jste po zimě? 😦 Během 2 týdnů to spravíme! 😁
Sezóna plavek začne brzy. Máme chutný jídelníček, skvělé recepty, videa, jemné cvičení - a samozřejmě živou podporu a motivaci. Už za 2 týdny uvidíte výsledky. Mrkněte na výzvu Hubneme do plavek a naskočte!
Komentáře
Vypadalo to divně, ale je to mňamka 😁 Dala jsem kopr a trochu zahustila škrobem. K tomu vařený Kamut ( ten mi chutná jako vařená kukuřice 🤔😀 ) Výborná rychlovka. Děkujeme 😊
Jednoduché a výborné :-)