Domů > Magazín > Blog

Vyhlášení soutěže o balíček PROBIO

Už známe výherce soutěže z Klubu JJ, kterému brzy přijde balíček plný dobrot od společnosti PROBIO. Nejste to právě vy?

Vaše pochvaly nás dojaly

Děkujeme moc za vaše zpětné vazby na Klub Jíme Jinak. Za všechna vaše krásná slova, básničky, věty a příběhy <3 Moc nás to potěšilo.

Klub JJ vám nejčastěji dává:

  • zajímavé články, recepty, vychytávky a inspiraci
  • informace o životním stylu na jednom místě
  • radost z jídla
  • podporu
  • harmonii do života
  • AHA momenty
  • sílu a energii
  • pocit, že jste doma nebo u kamarádky na kafi
  • nový a lepší život
  • lepší zdravotní stav
  • snížení váhy

Rádi bychom posdíleli pár krásných básniček, které jste nám složili:

Jíme jinak, jíme zdravě,
životní situace zvládám hravě,
dcera vše mnohem dříve pochopila,
do tajů jiného vaření mě zasvětila.
Po ránu si dám sklenici teplé vody,
snadněji se mi teď vybíhají schody,
dříve únavná to byla rána,
když moji snídani tvořil chléb a káva.
S chutí nyní posnídám polévku s misem,
nepotřebuji už jídlo s masem,
stačí zelenina, luštěnina a obilí,
zkuste to také tak moji rozmilí.
Klasických sladkostí se snadno vzdáme,
jiné dobroty bez cukru, vajec a mléka známe.
Káva a dortíček je minulostí,
nemám v sobě tolik zlosti,
své tělo i duši miluji čím dál víc,
je to nádherný život bez hranic.
Po každém soustu zaparkujte vidličku,
jídlo kousejte co nejdelší chviličku,
k dobrému trávení to pomáhá,
v naší rodině už se to rozmáhá.
Před každým jídlem požehnáme darům z hlíny,
zaručeně zaženou všechny naše splíny,
buďte si také stoprocentně jisto jistě jistí,

že se nejen tělo, ale i vaše duše čistí.
Radost z jídla máte,
když Vladimíru Strnadelovou znáte,
Kamarádkami jsou i paní Dýně a dvě Kukuřice,
zjistěte si o nich něco více.
Bohatý a barevný je náš stůl,
nepotřebuji teď sůl ani hůl.
Klouby mě tak nebolí,
hůl hodila jsem do polí.
Mohla bych tady psát víc a víc,
vysvětlovat rub i líc,
ale snadněji to uděláme,
stránky Jíme jinak vyhledáme.
Tam čeká naše Evička,
dobré stravy právnička,
za mnohé jí vděčíme,
nic jiného už nejíme.
Pomáhá jí celá rodina,
na prostudování nestačí jedna hodina,
stránky vás třeba osloví,
pár přečtených článků leccos napoví.
Potkávám zde spoustu spřízněných duší,
naplňují mě klidem a láskou víc než kdo tuší.
Nic z dobrých rad neztratíme,
když si Klub jíme jinak předplatíme. (Magda)

 

Dle JJ vařím, smažím, peču
od toho už neuteču.
Ať si kdo chce co chce říká,
já už jedu bez masíka.
V klubu jsem měsíců pět,
ale vydá to za studia let. (Petra)


Žádné maso, žádné sýry, jíme hlavně obilniny. Občas tofu, občas seitan,
to zas bude puse mejdan.
Když pak připlíží se vlčí hlad,
tak si smlsnem na některé z dobrých rad. (Irča)

Na koho se usmálo štěstí?

Odměnit jsme mohli jen jednoho z vás a při losování se usmálo štěstí na Alču K., která nám napsala, že díky Klubu JJ:

Získala jsem lásku a nadšení pro vaření, které jsem dříve téměř nesnášela.

Ukázali jste mi cestu, jak lépe zvládnout nový životní styl. Spousty drobných vychytávek, které mi velmi pomáhají.

Když mi diagnostikovali potíže s lepkem a mlékem, díky Vám jsem věděla, co vlastně budu jíst a že to může být snadno připravitelné a výtečné. Další podporou jsou rady pro sportovce, které jsou pro mě k nezaplacení.

Dáváte nám toho strašně moc, nelze to ani popsat. :-))) Díky, že jste.

Moc gratulujeme, posíláme výhru a vám všem klubákům moc děkujeme, že jste s námi!

P.S. Brzy připravíme další soutěž :-)

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

47
11

Jak podpořit své zdraví v květnu

V květnu zaměříme pozornost na oblast našeho srdce. Na co je dobré v tomto období pamatovat, co si dávat na talíř a jak stravu správně upravit, aby to bylo...
9
5

Čarodějnice jinak

Teprve, když jsem po večeři zahlédla velké ohně v dálce na obzoru, došlo mi, že jsou dnes čarodějnice. Bylo už pozdě rozdělávat oheň, měli jsme na večer ji...
10
3

7 tipů, které byste měli vědět při vaření chřestu

Chřest je specifická zelenina, kterou je třeba pečlivě vybírat i skladovat. Mrkněte, na těchto 7 tipů.
6
2

Zvonek řepka v kuchyni

Do české přírody doputoval ze Středomoří. Víte, že v 17. století se pěstoval pro jeho bílý masitý kořen, který má nasládlou chuť?

Rýže s bobem

Opět musím děkovat zahradě, že mi dala pořádnou část mého oběda – čerstvý bob, čerstvý česnek, čerstvou petrželku a mátu, díky kterým vzniklo vynikaj...

Proč mám na zahradě oregáno

Oregána mám na zahradě asi šest keřů, nejen na sušení, ale i pro okrasu. Spolu s ostatními bylinkami je neodmyslitelnou složkou snad každé zahrady.