- 1 větší cibule
- 1 mrkev
- olej, sůl
- 3/4 hrnku uvařených adzuki fazolí
- 2 – 3 lžíce bio kečupu nebo 1 – 2 lžíce rajského protlaku
- Cibuli pokrájenou na kostičky a nahrubo nastrouhanou mrkev dáme na pánev na rozpálený olej, osolíme a osmahneme lehce dozlatova.
- Potom rozmixujeme společně s azuki tyčovým mixérem a vmícháme kečup nebo protlak.
PS: Přibrala jste po zimě? 😦 Během 2 týdnů to spravíme! 😁
Sezóna plavek začne brzy. Máme chutný jídelníček, skvělé recepty, videa, jemné cvičení - a samozřejmě živou podporu a motivaci. Už za 2 týdny uvidíte výsledky. Mrkněte na výzvu Hubneme do plavek a naskočte!
Komentáře
Výborná pomazánka z adzuki.
Jen místo kečupu jsem dala tahini a citron.
Použila jsem červenou cibuli.
Všichni jsme si pochutnali a mladší syn si dokonce přidal :)
Díky moc za recept.
Příště zkusím s kečupem.
Výborný recept. Já místo kečupu použila domácí pálivé broskvové čatný.