Domů > Zdravé recepty > Vaše recepty a fotky

Adzuki pomazánka

Uvařeno
bez sóji
Ingredience
  • 1 větší cibule
  • 1 mrkev
  • olej, sůl
  • 3/4 hrnku uvařených adzuki fazolí
  • 2 - 3 lžíce bio kečupu nebo 1 - 2 lžíce rajského protlaku

Už od mládí mě trápily různé zdravotní problémy. Pro bolest kyčle jsem mnohdy nemohla ani chodit a lékaři mi zjistili...

  1. Cibuli pokrájenou na kostičky a nahrubo nastrouhanou mrkev dáme na pánev na rozpálený olej, osolíme a osmahneme lehce dozlatova.
  2. Potom rozmixujeme společně s azuki tyčovým mixérem a vmícháme kečup nebo protlak.

PS: Přibrala jste po zimě? 😦 Během 2 týdnů to spravíme! 😁

Sezóna plavek začne brzy. Máme chutný jídelníček, skvělé recepty, videa, jemné cvičení - a samozřejmě živou podporu a motivaci. Už za 2 týdny uvidíte výsledky. Mrkněte na výzvu Hubneme do plavek a naskočte!

Hledám a nacházím ve všem souvislosti a ráda píšu o všem, co se děje ve mně i kolem mě.

8 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Výborná pomazánka z adzuki.
Jen místo kečupu jsem dala tahini a citron.
Použila jsem červenou cibuli.
Všichni jsme si pochutnali a mladší syn si dokonce přidal :)
Díky moc za recept.
Příště zkusím s kečupem.

Výborný recept. Já místo kečupu použila domácí pálivé broskvové čatný.

Ukázat další komentáře