Dotazy začátečníků » Jíme Jinak

Dotazy začátečníků

Autor , Rubrika Klub Jíme jinak, Poradna, 19.03.2017

Štítky:, , , , , , , ,

Pavla je v Klubu chvilečku a má spoustu dotazů. Má muže a dvě malé děti, které mají rádi smažené, maso, salámy, sýry, hranolky a sladkosti. Viditelně tloustnou a ona už se na to nemůžu dívat, proto chce změnit životosprávu. Ale potřebuje poradit, jak začít a udělat si jasno v některých věcech kolem výživy. Řeší štítnou žlázu, jód, sůl, ovoce i zeleninu.

Tento obsah je pouze pro členy klubu Jíme Jinak

Klub je exkluzivní místo, kde získáte videorecepty, jídelníčky, nákupní seznamy, výzkumy, rozhovory s odborníky a mnoho dalšího. Součástí klubu je i poradna. Všichni členové klubu získají jako bonus velké slevy na nákupy knih, kuchyňských spotřebičů a vstupenky na akce zdarma.

Co říkají o klubu členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky holky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce

Iris: Ahojky, moc, moc děkuju za tyhle stránky a klub, jsem taky nadšená z jídelníčků, článků a hlavně videoreceptů. Párkrát se mi už něco nepodařilo a trochu mě to odradilo , ale vidět na vlastní oči postup a jak to má vypadat ve finále je super!


Chci do klubu

Pokud jste tento obsah zakoupili, přihlaste se nejprve, pod svým emailem.

Máte-li pocit, že byste tento obsah měli vidět, podívejte se, prosím, do nápovědy na nejčastější řešení potíží.


Dobrý den, Helčo, prosím o radu, jak na polévku...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Je to přesně tak, Renato. Rozmixujeme všechno, co v...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Moc děkuji za odpověď Vám oběma,děvčata. Na druhou stranu...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Ono je to právě o těch kostech, kůži, šupinách,...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Díky.

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Evča už odpověděla, ano, vše, měla jsem s tím...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Dobrý den, je možné mořskou sůl nahradit himalájskou? Díky.

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Jasně, žádný problém.

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

…a ještě 1 dotaz- tepelně upravená zelenina se stává...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Zeleninu je vždy nejlepší sníst co nejdříve po tepelné...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Pokud si chcete nachystat zeleninu do termosky, třeba k...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Nado, myslite tim knizku „Kompletní návod k vytvoření Ekozahrady...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

To je přesně ona. Ale jsou i další, třeba...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Moc diky, Evi!

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Jj, tak jak říká Eva – je to ona....

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Pavlo, když máte velkou zahradu (co je to velká?),...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Děkuji za odkazy, ráda to prostuduji. Zahrada má přes...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Pavlo, staré jabloně si chraňte jako oko v hlavě....

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Zobrazit všech 18 komentářů

Jíme Jinak