Dotazy začátečníků » Jíme Jinak

Dotazy začátečníků

Autor , Rubrika Klub Jíme jinak, Poradna, 19.03.2017

Štítky:, , , , , , , ,

Pavla je v Klubu chvilečku a má spoustu dotazů. Má muže a dvě malé děti, které mají rádi smažené, maso, salámy, sýry, hranolky a sladkosti. Viditelně tloustnou a ona už se na to nemůžu dívat, proto chce změnit životosprávu. Ale potřebuje poradit, jak začít a udělat si jasno v některých věcech kolem výživy. Řeší štítnou žlázu, jód, sůl, ovoce i zeleninu.

Tento obsah je pouze pro členy klubu Jíme Jinak

Klub je exkluzivní místo, kde získáte videorecepty, jídelníčky, nákupní seznamy, výzkumy, rozhovory s odborníky a mnoho dalšího. Součástí klubu je i poradna. Všichni členové klubu získají jako bonus velké slevy na nákupy knih, kuchyňských spotřebičů a vstupenky na akce zdarma.

Co říkají o klubu členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky holky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce

Iris: Ahojky, moc, moc děkuju za tyhle stránky a klub, jsem taky nadšená z jídelníčků, článků a hlavně videoreceptů. Párkrát se mi už něco nepodařilo a trochu mě to odradilo , ale vidět na vlastní oči postup a jak to má vypadat ve finále je super!


Chci do klubu

Pokud jste tento obsah zakoupili, přihlaste se nejprve, pod svým emailem.

Máte-li pocit, že byste tento obsah měli vidět, podívejte se, prosím, do nápovědy na nejčastější řešení potíží.


Dobrý den, je možné mořskou sůl nahradit himalájskou? Díky.

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Jasně, žádný problém.

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

…a ještě 1 dotaz- tepelně upravená zelenina se stává...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Zeleninu je vždy nejlepší sníst co nejdříve po tepelné...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Pokud si chcete nachystat zeleninu do termosky, třeba k...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.
Jana

Nado, myslite tim knizku „Kompletní návod k vytvoření Ekozahrady...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

To je přesně ona. Ale jsou i další, třeba...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.
Jana

Moc diky, Evi!

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Jj, tak jak říká Eva – je to ona....

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Pavlo, když máte velkou zahradu (co je to velká?),...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Děkuji za odkazy, ráda to prostuduji. Zahrada má přes...

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Pavlo, staré jabloně si chraňte jako oko v hlavě....

Tento obsah je určen pouze členům klubu Jíme Jinak. Staňte se členem a získejte přístup k cenným informacím.

Zobrazit všech 12 komentářů

Jíme Jinak