- 200 g veganského salámu
- 100 g kyselého zelí
- půlka cibule
- 3 lžíce mraženého hrášku
- 150 g tofunézy
- gomasio
Postup
- Mražený hrášek povaříme a necháme vychladnout.
- Salám nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na kousky nakrájené kyselé zelí, hrášek, tofunézu a vše promícháme.
- Pokud je salát málo slaný, je možné ho dosolit gomasiem.
- Také je možné ho upravovat podle vlastních chutí – přidat více kyselého zelí nebo více tofunézy apod.
- My zkoušeli s na kostičky nakrájenou čerstvou okurkou a taky to bylo moc dobré.
Tip redakce: Luka dělala krekry podle Bioabecedáře, z našich stránek můžete vyzkoušet slané křupavé krekry či jiné slané pochoutky nebo domácí pečivo
PS: Přibrala jste po zimě? 😦 Během 2 týdnů to spravíme! 😁
Sezóna plavek začne brzy. Máme chutný jídelníček, skvělé recepty, videa, jemné cvičení - a samozřejmě živou podporu a motivaci. Už za 2 týdny uvidíte výsledky. Mrkněte na výzvu Hubneme do plavek a naskočte!
Komentáře
Ďaľší “príznak” jesene je u mňa chuť na kyslé🙂tak tento šalát nesmie chýbať
Hľadala som recepty s kys.kapustou a objavila som medzi nimi tento_nechápem,ako som ho mohla “minúť”😀miesto salámy https://www.jimejinak.cz/cajunske-tofu-platky/ a k pšenovým plackám dokonalé ..