Krémové dezerty

Likérová špička jinak

Máte rádi zákusky? Připravte si likérovou špičku jinak. Je bez cukru, lepku i mléka a jistě potěší i konvenční strávníky. Je třeba si ovšem vyšetřit čas na...

Nepečené dýňové dortíky bez lepku a cukru

Těmito osvěžujícími, zdravými a lahodnými dortíky jistě potěšíte sebe i každou návštěvu. Je to jednoduchý nepečený dezert, vhodný i při bezlepkové dietě.

Hruškové pyré se zázvorem a skořicí

Voňavá jednoduchá lahůdka, kterou rychle připravíte. Bez cukru, bez mléka, čistě ovocná. Potěší malé i velké, hodí se i na oslavy nebo jako svačina do škol...

Dezert a lá bounty do skleničky

Pro všechny milovníky kokosu a čokolády – toto je dezert pro vás. Chutí připomíná tyčinku bounty, přesto je bez cukru i živočišných produktů.

Švestkový puding

Švestkový dezert se smetanovým krémem je snadný na přípravu, přitom chutná velmi luxusně.

Letní bezlepkové cupcakes

Vláčný korpus a lahodný krém. Přesně takové jsou tyto bezlepkové cupcakes, jejichž příprava není nikterak složitá. Ovoce na ozdobení můžete obměnit dle sez...

Borůvkové hala bala řezy (bez lepku)

Máte přebytky borůvek? Vyrobte z nich jednoduchý a rychlý dezert, na kterém si jistě pochutnáte. Je bez lepku i cukru a ovoce můžete případně obměnit dle s...

Meruňkový míša do skleničky (bez lepku)

Dezerty do skleničky jsou nejen jednoduché, ale taky hezky vypadají. Sezóna meruněk si o jeden takový přímo žádala a všichni jsme se oblizovali až za ušima...

Nepečený dortík s lahodným krémem a letním ovocem

Pro všechny milovníky ovoce, toto je recept pro vás. Spojení lahodného krému a čerstvých malin je to pravé v horkých letních dnech.

Makovo-višňový dortík

Sezóna višní a třešní je tady a byla by škoda toho nevyužít právě třeba do dezertu. V tomto zdravém osvěžujícím dortíku nenajdete mléko, cukr, vejce ani le...

Jahodový dezert do skleničky

Jednoduchý osvěžující dezert do skleničky, který přijde vhod v horkých letních dnech.

Kakaový puding s třešněmi

Tento puding je opravdu výborný a jeho konzistence je perfektní. Recept pochází z knihy proslulého italského doktora F. Berrina.