Domů Téma Mezinárodní recepty

mezinárodní recepty

Kořeněný květák na zahřátí

Krásný zahřívající pokrm s jednou nečekanou ale velmi chutnou ingrediencí, která z obyčejného květáku dělá luxusní. Jídlo je velice jednoduché na přípravu a přitom...

Portobello katsu kari

Masité klobouky velkých žampionů se na tento pokrm velmi hodí. Je to takový fusion recept. Japonská kuchyně se zde snoubí s indickou a také...

Letní izraelská shakshuka

Shakshuka je tradiční jídlo na Blízkém východě. Jde o výtečnou směs zeleniny, koření a v originále i vajec, která jsme v našem receptu vynechali...

Tempeh po Marocku

Recept inspirovaný marockou kuchyní. Lehce nasládlá chuť a vůně koření ras el hanout tvoří úchvatnou kombinaci, kterou stojí za to zkusit.

Tibetské momos jinak

Momos je tradiční jídlo z Tibetu a Nepálu. Momos, dim sum nebo wonton jsou různá jména pro plněné slané taštičky, které jsou populární v...

Dušený batát Katmandu

Je to chuťově velmi zajímavé jídlo, které si obzvlášť vychutnáte, pokud nevynecháte žádné koření.

Tofu po italsku

Sušená rajčata, olivy, oregáno, rukola, to jsou typicky italské ingredience, které propůjčují tofu v tomto receptu vynikající středomořské aroma. Recept je přirozeně bezlepkový.
Téma: adzuki, strouhaný kokos, zelí, cibule, sezóna zima, tibetské taštičky, sladká paprika, veganské menu, veganské jídlo, bez sóji, mandle, veganská shakshuka, indické recepty, černé olivy, kuzu, semínka fenyklu, bezlepková dieta, černucha, fitness chuťovky, kapusta, curry, kulatá rýže, chuťovka, portobello, skořice, sušená rajčata, bezlepkové menu, celiakie, čerstvý zázvor, veganské recepty, Dušený batát Katmandu, čerstvá chilli paprička, zeleninová směs, místo sýru, červený batát, veganská kuchyně, daikon, japonská kuchyně, pórek, original JJ, bezlepkové, bez vajec, černý kmín, rajčata, houby, bio citronová šťáva, bílé sezamové semínko, červené fazole, nepál, veganská jídla, italské ingredience, chuťovky, celiak, rozinky, alergie na mléko, sezóna léto, umeocet, čínská kuchyně, indická kuchyně, batáty, bez mléka, knedlíčky, bezlepkové pokrmy, fitness recepty, jablečný ocet, tuřín, Tempeh po Marocku, koriandre, recepty z hub, černé sezamové semínko, polozrnná mouka, letní recepty, zázvor, místo mléčných výrobků, řepa, won ton, tempeh, léto, shiitake, kořeněná jídla, česnek, květák, petrželka, slané chuťovky, mezinárodní kuchyně, jarní cibulka, paprika, ABKM, rychlovka, sušené listy kari, pikantní kari, slunečnicová semínka, oregáno, bezlepková jídla, Letní izraelská shakshuka, dýně, místo masa, římský kmín, zima, indické kari, rukola, tibetská kuchyně, koření, pískavice řecká, italské recepty, kokos, červená loupaná čočka, nigella sativa, nahradit maso, hnědé žampiony, veganská strava, mezinárodní recepty, koriandr, sezóna podzim, bez vajíčka, bezlepku, veganství, plněné taštičky, strouhanka, kari, kapary, vegetariánské recepty, letní recept, kurkuma, vegansky zdravě, batát, mrkev, fusion recepty, momos, quinoa, ravioli, bezlepkové recepty, mirin, kajenský pepř, tofu, kešu, kmín, Klub Jíme Jinak, vegan, čerstvá petrželka, zeleninové taštičky, Tamari, izraelská kuchyně, bez mouky, podzimní recepty, azuki, bez masa, zeleninová jídla, res al hanut, bez lepku

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?