Recepty a videa

Vybrali jsme pár videoreceptů vhodných pro začátek. Zkuste je. V Klubu máte samozřejmě spoustu skvělých receptů a vychataných videoreceptů.

Holandská omáčka jinak

Holandskou omáčku asi není třeba představovat. Určitě všichni znáte tu  tradiční s vejci, ale jde připravit i ve zdravější verzi. Stačí pár ingrediencí, pá...

Oves se zelím a fazolovou drobenkou

Vyzkoušejte tuto lahodnou kombinaci a obilí a zelí doplněnou netradiční drobenkou z fazolí a hub. Určitě si pochutnáte.

Tofu v růžové omáčce

Na pohled zajímavé, barevné a zároveň velmi chutné jídlo, se kterým si určitě vyhrajete. Recept je inspirovaný italským šéfkuchařem Antoninem Cannavacciuol...

Veggydelphia

Veganská verze velmi známého krémového sýra. Jeho příprava je velmi jednoduchá a výsledek jednoduše lahůdka.

Bezlepkové brownies muffiny

Konzistence jako brownies, ale tvar jako muffin. Zdravý dezert pro milovníky čokolády a jednoduchého pečení.

Domácí veganský tvaroh – základní recept

Tento jednoduchý recept je základ, ze kterého můžete dle vlastní fantazie vykouzlit spoustu dobrot.

Veganský cottage sýr – základní recept

Velice jednoduchý a rychlý recept na rostlinný cottage sýr zcela bez laktózy, který můžete použít stejně jako běžný cottage. Je skvělý do pomazánek, teplýc...

Volské oko jinak

Zpestřete si svůj talíř a zkuste si připravit volské oko ve veganské verzi, tedy bez vajec. Pohrajte si v kuchyni, vaření je i zábava.

Tofu “tvarohová” náplň do štrúdlu

Luxusní “tvarohová” náplň z tofu tvarohu do štrůdlů, koláčů, buchet, palačinek nebo jen tak jako dezert.

Kynutý štrúdl z kvásku

Připravte si luxusní, křehký a na jazyku se rozplývající kynutý celozrnný štrůdl s různými náplněmi.
Houby
klub
39
15

Houbové bezlepkové kuličky

Tyto chutné bezlepkové kuličky můžete použít k těstovinám, k salátu nebo třeba jen tak na zobání.
43
12

Sušenky bez lepku ze šesti ingrediencí

Pokud máte rádi spíše měkké sušenky, pak je tohle recept pro vás. Jsou rychlé, jednoduché na přípravu a ingredience a také jako vždy bez cukru a lepku.