Recept na výborný sýr, k jehož výrobě netřeba ořechů ani agaru či škrobu. Lze ho zapékat nebo jen tak máznout na chléb. Příprava zabere asi 30 minut a ingredience vystačí na dva menší sýry.

Rostlinný lahůdkový sýr
Od
Klára Regéci4
Předchozí článek10 kg dole a krevní testy v normě (Jarmila, 57 let)
Další článekAjurvédský poklad: Posvátná bazalka Tulsi
Vaše opravdové příběhy
Zvítězil jsem nad roztroušenou sklerózou (Michal, 40 let)
Jsem otec takřka 4 dětí, jsem velmi aktivní, sportuji,...
Ekzém a štítnou žlázu jsem si vyléčila sama. (Magda, 30 let)
Od narození jsem měla ekzém, v 17 letech mi...
Cholesterol v normě, klouby přestávají bolet, doktor mě chválí (Alena, 54 let)
Je to už téměř rok, co se krůček po...