V dnešní době už seženeme rostlinný sýr téměř v každém supermarketu, ovšem kvalita a složení za moc nestojí. Vyrobte si proto domácí alternativu sýra, který je bez mléka, sóji a bez agaru. Dá se namazat i nakrájet a jak jej využijete, to už záleží jen na vaší chuti.

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

👉 Přihlaste se, pokud jste s námi v programu. Nápověda.

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více

Předchozí článekVariace na stroganoff
Další článekJidášovo ucho – léčivá pochoutka, která roste i v zimě