Víte z čeho se vyrábí droždí? Zajímá vás, jaký je rozdíl mezi pečením z droždí a pečením z kvásku. Jaký vliv to má na fytin? Proč je kváskové pečení výhodnější? A víte, kolik chemických látek obsahuje běžný rohlík?

Proč je kvásek lepší než droždí – 1.díl
Od
Jíme Jinak12
Předchozí článekPozvánka na festival Miluj svůj život, Plzeň
Další článekHráškovo-mangoldová krémová polévka
Vaše opravdové příběhy
Slavím rok s Jíme Jinak aneb den „postaru“ (Štěpánka, 43 let)
Štěpánka oslavila první rok s Jíme Jinak. Rozhodla se,...
Konečně si užívám zimu a trávení je v klidu
Od puberty mě provází autoimunitní potíže s trávením a...
Uzdravuji se a hubnu bez hladu a bez cvičení (Verča, 35 let)
K Jíme Jinak mě přivedla snaha udělat něco se...
Po 10 letech jsme se dočkali miminka (Zita, 45 let)
Měla jsem myom a řadu dalších zdravotních potíží, proč...