rohlíky
Kdy nám celozrnné potraviny škodí?
To, že bílá mouka jsou jen prázdné kalorie, věděli vědci již dávno. Nyní se to dostalo více do povědomí a opět se dává přednost...
Nadýchané špaldové rohlíky z LM kvásku
Výtečné vegan nadýchané celozrnné rohlíky ze špaldové mouky a z lievito madre kvásku.
Celozrnné rohlíky z kvásku
Chybí vám ve stravě rohlíky? Tak si je připravte ve zdravé podobě! S naším receptem to zvládnete levou zadní. Takovým domácím křupavým rohlíkům se...
Složení pečiva ze supermarketů. Víte, co kupujete?
Dáváte při nákupu přednost tmavému pečivu se semínky? Věříte, že je zdravější než bílé a nosíte ho domů své rodině? Víte, že některé obsahuje až 50 ingrediencí a z toho...
Proč je kvásek lepší než droždí – 1.díl
Víte z čeho se vyrábí droždí? Zajímá vás, jaký je rozdíl mezi pečením z droždí a pečením z kvásku. Jaký vliv to má na...