Kdy nám celozrnné potraviny škodí?

0

To, že bílá mouka jsou jen prázdné kalorie, věděli vědci již dávno. Nyní se to dostalo více do povědomí a opět se dává přednost celozrnným potravinám, které jsou plné živin. Bohužel zrychlená moderní doba z nich udělala jedy, které nám mohou ublížit. Přitom obilí je úžasná potravina, která by měla být základem našeho jídelníčku. Jak ho upravovat, aby našemu tělu dodalo všechny benefity, které nabízí, a neškodilo? Pojďme se inspirovat u našich předků.

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více

🔒 Je zamčeno, i když jste s námi v partě? Přihlaste se. Nebo zkuste nápovědu.

Předchozí článekSpaghetti Alla Vecchia Bettola (Italské špagety v krémové rajčátkové omáčce)
Další článekKteré rostlinné mléko vybrat? Průvodce rostlinnými mléky