To, že bílá mouka jsou jen prázdné kalorie, věděli vědci již dávno. Nyní se to dostalo více do povědomí a opět se dává přednost celozrnným potravinám, které jsou plné živin. Bohužel zrychlená moderní doba z nich udělala jedy, které nám mohou ublížit. Přitom obilí je úžasná potravina, která by měla být základem našeho jídelníčku. Jak ho upravovat, aby našemu tělu dodalo všechny benefity, které nabízí, a neškodilo? Pojďme se inspirovat u našich předků.
Přístupné členům klubu Jíme Jinak
Prozkoumat Klub
Členové Klubu u nás mají prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky,
odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody.
Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam.
Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤
Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové
Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super,
zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás
a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.
A co dále? Blíží se čas na jarní detox!
Pokud vám po zimě
chybí energie, trápí vás
únava nebo máte
kila navíc, pojďte s tím něco udělat. Nenecháme vás v tom a hážeme záchranné lano! 😊 Začínáme
8 týdenní Jarní očistu.
Pročistíme tělo,
zlepšíme jídelníček i postavu a zase bude dobře.
Buďte první, kdo napíše komentář