Domů Téma Fermentované pečivo

fermentované pečivo

Italská focaccia s aromatickými bylinkami a olejnatými semeny

Focaccia je takovým symbolem Itálie. Skvěle nahradí pečivo. Je dobrá se vším a je dobrá i samotná. Je dobrá teplá, je dobrá i vychladlá....

Kdy nám celozrnné potraviny škodí?

To, že bílá mouka jsou jen prázdné kalorie, věděli vědci již dávno. Nyní se to dostalo více do povědomí a opět se dává přednost...
Téma: italská focaccia, müsli, idli, bílá mouka, rozpékané pečivo, crohnova choroba, oregano čerstvé, focaccia, droždí, rozmarýn čerstvý, extrudáty, rafinované potraviny, bez droždí, ovesné vločky, barviva, kvásek, demineralizace, müsli tyčinky, semena, domácí pečivo, recepty a videa, vitamíny, pufované výrobky, děti, pečivo, Klub Jíme Jinak, pasta madre, oříšky, granola, kosti, fermentace, tradiční strava, zubní kazy, kváskové pečivo, corfnflakes, kynuté pečivo, kyselina fytová, čerstvý estragon, mák tymián, průmyslově zpracované potraviny, kvašené pečivo, kvašení, pozoly, semínka, česnek, minerály, snídaně, amasaké, konzervanty, zubní kaz, madre kvásek, slow food, italský kvásek, crohn, bylinky, extrudované výrobky, celozrnná mouka, jak nahradit pečivo, čerstvý, éčka, železo, chelba, kváskový chléb, cereálie, celozrnné obilí, prázdné kalorie, mražené pečivo, rafinace, chléb, slunečnicová semínka, obezita, dosa, kynutí, fermentované pečivo, placka, italská kuchyně, polotovary, zuby, tyčinky, antinutrienty, pečivo s droždím, cukrovka, rohlíky, celiakie, mražené polotovary, ořechy, sezamová semínka, semena hořčičná, rafinovaná mouka, předkové, obilí, LM kvásek, lievito madre, stabilizátory, psticidy, kalorie, vápník

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?