Domů Téma Fermentované pečivo

fermentované pečivo

Italská focaccia s aromatickými bylinkami a olejnatými semeny

Focaccia je takovým symbolem Itálie. Skvěle nahradí pečivo. Je dobrá se vším a je dobrá i samotná. Je dobrá teplá, je dobrá i vychladlá....

Kdy nám celozrnné potraviny škodí?

To, že bílá mouka jsou jen prázdné kalorie, věděli vědci již dávno. Nyní se to dostalo více do povědomí a opět se dává přednost...
Téma: focaccia, crohn, vápník, fermentované pečivo, placka, zubní kazy, crohnova choroba, idli, pozoly, polotovary, děti, slunečnicová semínka, obilí, italská kuchyně, konzervanty, chléb, zubní kaz, sezamová semínka, dosa, pečivo, vitamíny, kosti, obezita, müsli, pasta madre, psticidy, lievito madre, čerstvý estragon, amasaké, oříšky, éčka, tradiční strava, bylinky, semínka, snídaně, prázdné kalorie, chelba, železo, slow food, extrudované výrobky, kváskový chléb, cukrovka, barviva, kvašení, kváskové pečivo, kvašené pečivo, italská focaccia, kynutí, oregano čerstvé, ovesné vločky, jak nahradit pečivo, celozrnná mouka, celozrnné obilí, demineralizace, semena, rafinovaná mouka, pečivo s droždím, pufované výrobky, čerstvý, granola, cereálie, domácí pečivo, kyselina fytová, semena hořčičná, zuby, ořechy, rozmarýn čerstvý, bílá mouka, předkové, italský kvásek, česnek, antinutrienty, mražené polotovary, průmyslově zpracované potraviny, Klub Jíme Jinak, stabilizátory, LM kvásek, müsli tyčinky, rozpékané pečivo, minerály, madre kvásek, rafinace, kynuté pečivo, corfnflakes, kvásek, extrudáty, rohlíky, tyčinky, bez droždí, fermentace, celiakie, mák tymián, rafinované potraviny, droždí, mražené pečivo, kalorie

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?