Hrachové karbanátky – pečené i smažené

Luštěninové karbanátky jsou zaručenou cestou k srdci každého strávníka, který s jiným jídelníčkem začíná. Ještě jsme nepotkaly někoho, komu by nechutnaly. Pokud chcete naučit na luštěniny děti nebo chlapa, naučte se dělat karbanátky. Chutnají výtečně, chuťově se běžným masovým karbanátkům velmi blíží a jejich příprava není složitá. V tomto videoreceptu si ukážeme přípravu hrachových karbanátků hned na dva způsoby. Jedny upečeme v troubě a druhé budeme smažit.

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

👉 Přihlaste se, pokud jste s námi v programu. Nápověda.

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více