vegetariánství
Petrželkové detoxikační pesto
Petrželka je úžasná bylinka. Dokáže čistit naši krev, podporovat imunitní systém, zklidnit nervový systém a je výborná také na hubnutí. Navíc obsahuje spoustu důležitých...
Luxusní krémová polévka s restovaným rozmarýnovým chřestem
Krémové polévky jsou pro nás slavnostní záležitost. A dnes jsme si ji udělali naprosto luxusní - přidali jsme do ní restovaný chřest na rozmarýnu.
Pečený květák se špaldou a tofu smaženicí
Máte rádi obalovaný květák? Vyzkoušejte tuto jeho zdravou a lahodnou verzi. Příprava tohoto pokrmu zabere trochu času, ale výsledek stojí za to. Chuť tohoto...
Miso polévka s kroupama
Tuhle polévku vaříme jako lehkou dietní obědovou nebo si ji dáváme ve dnech, kdy potřebujeme sytou snídani.
Těstoviny s chřestem a bílými fazolemi v česnekové omáčce
Vypadá to všedně, ale chutná to italsky a luxusně díky vzácnému chřestu a česnekové omáčce. Tenhle pokrm je raz dva hotový, i když se...
Jednoduchá smetanová omáčka ze zelí a celeru (bez smetany)
Lahodná jemná omáčka, která nepotřebuje zahušťovat ani extra dochucovat. Bez mouky, bez mléka, bez smetany a přesto smetanová.
Rukolový salát s řepou a veganským sýrem
Rychlý salát do skleničky, který skvěle poslouží jako syté jídlo do práce k obědu nebo na cesty. Zkuste si ho s námi připravit podle...
Nakládané modřínové výhonky
Z modřínu se dělají sirupy i tinktury. Léčí se s nimi klouby, revma, záněty horních cest dýchacích, žlučník, játra i ledviny. Mírnější účinek má...
Černý bez je léčivý od květů až po kůru
Černý bez je léčivý od hlavy až po paty. Každá jeho část nám pomůže s něčím jiným. Užívat ho můžete při hubnutí, migrénách, rýmě,...
Jarní kuskus s ředkvičkou a divokou zeleninou
Do jarního kuskusu můžete přidat všechno, co zrovna kolem raší. V tom našem je pořádná porce kopřivy, bršlice a česnáčku. Jídlo je raz dva...
Brokolicové kari špaldotto s mungo
Stačí pár ingrediencí a moc dobrý, rychlý a jednoduchý recept na světě. Takové miluji. V tomto se kombinuje moje oblíbené ingredience: špaldové kroupy, brokolice,...
Arašídové řezy bez lepku
Tento dezert potěší nejen milovníky arašídů. Je bez lepku, cukru a mléka a připravíte jej během chvilky. Jen je třeba vydržet, než ztuhne a...
Omáčka z černých fazolí s mandlemi
Nevíte, co s mandlovou drtí po výrobě domácího mandlového mléka? Přidejte ji do omáčky! Rodina byla nadšená, že v omáčce křupou oříšky a že...
Rychlý salát z vodnice, ředkviček, salátu a kvašené zeleniny
S přibývajícím teplem a blížícím se létem se zvedá i množství čerstvé zeleniny na našich talířích. Na zahrádkách už je dost zelených salátů, čerstvých...
Nugát jinak
Honí vás mlsná a nebo chcete vyrobit jedlý dárek pro své blízké ? Potom zkuste tuto zdravější alternativu nugátu. Je jednoduchý na přípravu a...
Sladkokyselá červená řepa se špaldou
Vyzkoušejte tuto sladkokyselou variantu řepy a připravte si atraktivní, krásně barevné a chutné jídlo, které budete mít během pár minut na stole.
Galetky s bylinkami a cizrnou
Jarní verze oblíbených galetek. Je to i výborná zdravá svačina, kterou si snadno sbalíte i s sebou na cesty. Skvěle se hodí také jako...
Nakládané smrkové výhonky
Smrkové výhonky jsou léčivé. Můžete z nich připravit sirup, med, naložit je do alkoholu. Nebo jako my do octa a udělat si takové falešné...
Jarní nářez s hráškovým krémem
Vyzkoušejte tuto lahodnou sekanou, která se skvěle hodí k různým omáčkám a krémům a protože je výborná i za studena, můžete si jí vzít...
Klíšťata, přírodní antibiotika a borelióza
Dáša Lužná nám poradila, jak na klíšťata. Co udělat preventivně a co v momentě, když se klíště přisaje. Důležitá je i rada pro případ,...
Meduňka lékařská
Meduňka lékařská je moje oblíbená bylinka. Nejenom že krásně voní, ale má uklidňující účinky na celý organismus. V době, kdy na nás působí spousty stresu...
Veganská krémová polévka ze zeleného chřestu
Chřest jsem objevila vloni a letos se ho nemohu nabažit.
Smoothie žabinec, jitrocel a řebříček
Čerstvé divoké byliny jsou bohaté na vitamíny, enzymy, minerály a mnoho dalších látek, které naše tělo potřebuje. Pokud vám nechutná žabinec v salátu, vyzkoušejte...
Rýžové krokety
Výborná bezlepková chuťovka, která chutná jak za tepla, tak i vychladlá. Vhodná je i jako pohoštění, na oslavu nebo jako svačinka do krabičky. Ke...
Cibulový quiche se žampiony a smetanou
Zdravá verze oblíbeného francouzského slaného koláče bez mléka a vajec. Je vhodný jako rychlá večeře, svačina s sebou na cesty nebo slané pohoštění pro...
Japonský tofu sendvič Onigirazu
Nemůžete se rozhodnout, jestli si s sebou na svačinu udělat sushi, anebo sendvič? Udělejte si zdravý Sushi sendvič s křupavým tofu.
Kukuřičná polenta s bršlicí a rýží
Dnešní teplé počasí mě přivedlo při přípravě oběda na kukuřici. Neměla jsem namočenou naši oblíbenou krupici, tak jsem sáhla po instantní polentě a přidala čerstvou...
Životabudič – koktejl z kopřivy a dalšího plevele
Čerstvé divoké byliny jsou bohaté na vitamíny, enzymy, minerály a mnoho dalších látek, které naše tělo potřebuje. Pokud vám nechutná žabinec v salátu, vyzkoušejte...
Ladu jinak
Ladu je výborná bezlepková sladkost, která vás jistě potěší svou rychlou přípravou a také variabilitou. Můžete do něj přidat třeba rozinky, karob a nebo...
Okurkový salát s popencem
Máte na zahradě popenec? Přidejte ho do salátu a vytvořte si alternativu na tzaziky. Dostanete do těla sílu divoké jarní zeleniny, potěšíte oko krásnými...
Salát s lebedou a řebříčkem
Nemáte ještě vlastní salát? Skočte na zahradu pro lebedu a řebříček. Chutnají skvěle a jsou plné vitamínů.
Pečená dýně s pestem z medvědího česneku
Pečená zelenina s pestem z medvědího česneku je opravdu lahůdka. Využijte sezónu medvědího česneku a užijte si jeho zdravou a skvělou chuť.
Domácí tatarka
Rostlinnou domácí tatarku můžete připravit snadno a rychle. Oproti kupované bude bez cukru i konzervantů a pochutnáte si na ní jako na klasické. Po...
Nádivka v županu
Delikatesa, která je rychle hotová, když máte zbytek jáhlové nádivky. Do chladných dnů jako dělaná.
Řepa na fenyklu
V tomto krásně červeném receptu najdete spoustu chutí nejen díky použitému koření, ale i díky omáčce Teryiaki, která v žádném případě nesmí chybět.
Domácí udon nudle s arašídovou omáčkou – foto postup
Přestože asijské těstoviny jsou dnes k mání v mnoha obchodech, rozhodně stojí za to si je připravit sami. Není to složité a ten krásný...
Jemný kopřivový krém s koprem
Z každé procházky se vracíme s nějakým úlovkem. Ráno to byl košík kopřiv, takže k obědu byl výborný jemný kopřivový krém. Byla to rychlovka...
Jarní detox polévka s kopřivou a popencem
Jak se zasytit a přitom tělo po ránu nezatížit, když máme období jater a žlučníku? Zkuste tuhle chutnou polévku s jarními bylinami.
Koláč co dům dal
Rychlý a jednoduchý koláč, na jehož přípravu není třeba speciálních ingrediencí. Většinu z nich máme běžně doma a pokud ne, jsou běžně k dostání....
Mungo s kopřivou na sladkém curry
Zelené fazolky mungo jsou na jaře dobré na všechny způsoby a kopřivou také nešetříme. Proč je tedy nezkombinovat do jednoho jídla? My jsme si...
Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
Další recept na výborné pesto z mědvědího česneku, které vám vydrží i několik měsíců.
Pečený celer na voňavém fazolovém krému
Skvělá kombinace pečeného celeru a jemného fazolového krému s vůní kokosu, citrónu a zázvoru. K tomu trochu pikantního oleje, křupavý chlebík, který kontrastuje s...
Bezlepkový mazanec
Ráďa dělá mazanec přirozeně bezlepokový, bez vajec a bez cukru, jak se na Jíme Jinak recepty sluší a patří.
Vegan vaječná tlačenka
Tato lahodná "vaječná" tlačenka je ideální pochoutkou nejen v období Velikonoc. Ta naše neobsahuje žádné vejce ani maso, i když chutná i vypadá velmi...
Mrkvová vajíčka v čokoládě
Zdravá a rychle hotová veselá (nejen) velikonoční plněná čokoládová vajíčka s překvapením uvnitř. Super svačinka nebo zdravá nadílka na Velikonoce.
Karbanátky z fazolí a mrkve
Máte rádi karbanátky a chcete zkusit trochu netradiční úpravu? Zkuste tyto lahodné karbanátky zapečené v omáčce Teiyaki a určitě si pochutnáte.
Kváskový celozrnný mazanec (vegan)
Nadýchaný velikonoční mazanec zcela bez cukru, vajec a mléka si můžete připravit snadno doma. Kupované mazance z bílé mouky strčí tenhle poctivě kynutý do...
Velikonoční vegan vejce natvrdo
Přemýšlíte jak nahradit vejce na Velikonoce? Přinášíme vám recept na vejce na tvrdo bez vejce. Hodí se skvěle na chleba, ke špenátu i koprové...
Pesto z česnekových výhonků
I výhonky z mladého česneku, které se zalamují, aby česnek nerozkvetl, se dají skvěle využít v naší kuchyni.
Přesnídávková polévka z kopřiv a jiného plevele
Náramně nás baví sbírat venku zdarma planou zeleninu a vařit si z ní obědy a večeře. Užíváme si to, dokud roste. Navíc si pochutnáváme...
Fazole s batátem a lopuchem
Rychlé jídlo z velkých bílých fazolí je skvělou alternativou ke guláši. Hodí se k plackám i k rýži.
Pečená velikonoční nádivka z jáhel s uzeným (vegan)
Pečená velikonoční nádivka je sama o sobě kompletním jídlem. Je poměrně rychle hotová a chutná i těm, kdo rádi klasickou nádivku s vejcem a masem....
Velikonoční „tvarohový“ beránek
Pár dní jsem brouzdala na internetu a hledala zdravý recept na velikonočního beránka. Nakonec jsem spojila své zkušenosti s pečením a několik receptů dohromady...
Cizrnovo-batátové pyré s pažitkou
Jednoduché pyré z batátů a cizrny je raz dva hotové. Chutí připomíná bramborovou kaši, ale můžete si ho udělat ostřejší nebo dochutit jako hummus....
Velikonoční mazanec bez cukru, vajec a mléka (vegan)
Co by to bylo za Velikonoce bez tradičního mazance? Tento mazanec z lievito madre kvásku a špaldové mouky je voňavý a nadýchaný. Neobsahuje cukr,...
Pečená zelenina s popencem a kopřivou
I když je jaro studené, stejně si ho dáme na talíř. V téhle podobě vás rozhodně zahřeje.
Vegan kraslice na Velikonoce
Mám pro vás pár tipů, jak si s dětmi udělat kraslice, i když vejce nekupujete a nemáte poblíž dodavatele vyfouklých vajíček. Navíc je to...
Ovesný nákyp s adzuki fazolemi
Jak se venku ochladí, začneme dělat nákypy. Rodina je nadšená ze slavnostního jídla a já efektivně zrecykluji přebytky uvařeného obilí a luštěnin.
Tradiční velikonoční menu: den po dni
Víte, co je kočičí tanec nebo šumajstr? A co se jedlo tradičně na Zelený čtvrtek? Naši předci měli na toto období přesně stanovená tradiční...
Fialkový čaj
Failky právě kvetou. Přineste si domu hrst květů a můžete si z nich připravit nálev účinný na odkašlávání a na léčbu zánětu plic. Vypadá...
Polévka s divokou zeleninou a rýžovými těstovinami
Jakmile venku potkáte česnkáček, bršlici nebo kopřivu, vezměte je domů a někam je přidejte. Třeba do téhle polévky.
14 tipů na velikonoční pochoutky jinak
Připravte si letos na Velikonoce tradiční dobroty ve zdravé podobě bez bílé mouky, cukru, vajec a mléka! Máme pro vás 14 velikonočních receptů na...
Kroupové placky s kopřivou
Rychlé placky s nášupem jarních kopřiv, to je ta pravá jarní fitness strava.
Výhonky vojtěšky Alfalfa
Vojtěšku můžete naklíčit a jíst mladičké výhonky s bílými stonky nebo ji můžete nechat růst v květináči a stříhat mladé rostlinky do salátů, jako...
Velikonoční beránek z kvásku (vegan)
Výborný zdravý kynutý kváskový beránek z celozrnné mouky, bez cukru, vejce i mléka.
Velikonoční zápich – vajíčko z bavlnek
Další tip, jak si s dětmi užít velikonoční tvoření. Duhové vajíčko z bavlnek je krásný zápich do velikonočních květináčů a truhlíků. Mají překvapivou životnost!
Chilli z černých bobů
Chutné a velmi výživné jídlo díky černým bobům, které mají vysoký obsah bílkovin. Díky koření si určitě pochutnáte a ještě získáte polovinu doporučené denní...
Rychlý salát se smetanovou zálivkou a lesní pažitkou
Rychlý jarní salát skvěle doplní naše talíře. Zálivku dochucuji, aby připomínala tu sladko-kyselou smetanovou z dětství.
Bulgur s tofu, medvědím česnekem a bršlicí
Potřebujete lehkou večeři, na které si pochutnáte a bude raz dva hotová? Pak sáhněte po bulguru, tofu a aktuální zelenině. Tohle jídlo bylo za pár...
Jak využít první jarní rostlinky
Jaro je už tady a nabízí nám zdarma spoustu divokých jarních bylinek a rostlinek, které můžete využít doma k tvorbě výtečných receptů a pokrmů....
Velikonoční kraslice ze šnečích ulit
Mám pro vás další nápad, jak s dětmi připravit jarní nebo přímo velikonoční výzdobu, aniž byste museli shánět a vyfukovat vajce. Tentokrát to bude...
Pesto z medvědího česneku
Medvědí česnek je lahůdková bylinka, ale nemusíte být smutní, že skončila její sezóna. Dá se totiž dobře uskladnit ve formě pesta, které vám v...
Krémová polévka s divokou zeleninou
Poslední na zimu uskladněná zelenina a první jarní rostlinky byly základem pro tuhle lahodnou polévku. Kopřiva, česnáček a lesní pažitka ji krásně doplnily, fialka...
Slavnostní slaní šnečci z listového těsta
Tito šnečci jednozančně zabodují na každé oslavě nebo jen tak jako slané občerstvení pro děti či dospělé. Listové těsto je variabilní, můžete je udělat...
Černé rýžové nudle s thajskou zeleninou
Tyhle rychlovky v thajském stylu milujeme. Stihneme tak práci na zahradě i výbornou večeři. Tahle verze je mírně pikantní, ale můžete si udělat i...
Špagety s medvědím česnekem
Z medvědího česneku se stala populární potravina. Zahlídla jsem ho prodávat kromě trhů i v supermarketu. A protože ho letos mám dobrý zdroj a...
Rychlý salát ze dvou ingrediencí se šťavelem
Potřebujete rychle udělat salát a nemáte čas vyrábět zálivku? Tak si udělejte tento rychlý a skvělý salátek ze dvou ingrediencí doplněný o šťavel, který...
Citrónové rizoto
Chutné a levné jídlo připravené z jednoduchých surovin, ideální například jako rychlá večeře nebo součást kompletního talíře.
Salát s kuskusem a fazolemi
Syté přitom lehké jídlo, které připravíte za 15 minut. Ideální večeře na léto.
Toto jste o medvědím česneku nevěděli
Medvědí česnek je jedna z prvních bylin, které na jaře vyrážejí a které mohou člověku po dlouhé zimě dodat energii a vitaminy. Už začíná jeho...
Žlutá rýže s kurkumou, zázvorem a glazovaným tofu
Tohle jídlo, i když vypadá velmi svěže, dokáže krásně zahřát. Kardamom, kurkuma a zázvor se postarají o jedinečnou výraznou chuť rýže.
Veselí jarní šneci
Pokud se vám tvoření kraslic ze šnečích ulit líbí, přidám ještě jeden nápad , který může sloužit jako dekorace nejen na jaře.
Rizoto s kopřivovým pestem
Jaro už klepe na dveře a příroda se probouzí a nabízí nám své poklady. Využijte sílu mladých kopřiv a připravte si pesto, které skvělé...
Jogurtové palačinky s fazolemi a cibulí
Palačinky naslano s náplní z cibule a fazolí. Použité koření dodává tomuto jídlu jeho specifickou chuť, proto ho pokud možno nevynechejte.
Sladké jidáše ve tvaru zajíčka
Na Velikonoce se tradiční peklo sladké kynuté pečivo tzv. Jidáše. My jsme je připravili netradičně ve tvaru roztomilých velikonočních zajíčků :-) Toto těsto je...
Fialka a maceška – léčivé violky
Víte která je která? A víte, která umí co léčit? Violky jsou první pomocí pří kašli i při kožních potížích, ale pomáhají i na...
Plněná indická placka Paratha
Pikantní indické placky inspirované receptem z knihy Indian Made Easy od autorky Amandip Uppal. Nelekejte se ingrediencí a přizpůsobte si je vlastní chuti a...
Ředkvičková pomazánka
Máte rádi tvarohové pomazánky, ale nemůžete mléko? Tak zkuste naši verzi bez tvarohu. Jednoduchá a rychlá pomazánka chutná dětem i dospělým.
Cizrna na rozmarýnu s křupavými noky (bez lepku)
Cizrna na rozmarýnu je vydatné, ale zároven lehké jídlo, které není náročné na přípravu, ani na ingredience. Čerstvý rozmarýn pokrm krásně ovoní a v...
20 super detox receptů s kopřivou
Venku už začíná rašit kopřiva. Zázračná detoxikační bylina, kterou můžete použít do mnoha jídel a nápojů. Pojďte se inspirovat, kam všude s ní!
Zázračná kopřiva
Zlobíme se, když nás popálí, ale neuvědomujeme si, kolik léčivé moci v sobě skrývá. Kopřiva čistí krev, podporuje tvorbu mléka při kojení, léčí záněty...
Dušená jarní zelenina s klíčky
Dušená zelenina nemusí mít nic společného s vaší vzpomínkou na školní jídelnu. V téhle jarní úpravě se jedná o dokonalou chuťovku. A skvěle při...
Sváteční perník s rýží a sušeným ovocem
Ten se tedy povedl! Mám pro vás velmi chutný tip jak zužitkovat přebytky sušeného ovoce, které se ve zdravě se stravujících rodinách během svátků...
Kváskové placky s medvědím česnekem (bez lepku)
Přirozeně bezlepkové placky s medvědím česnekem chutnají malým i velkým.
Slavnostní velikonoční nádivka (bez lepku)
Chuťově vyladěná luxusní slavnostní velikonoční nádivka pro celou rodinu!
Klíčíme čočku
Čočka je ideální jarní luštěnina. Nemusíme ji však jíst jen vařenou. Pojďme si část vyklíčit. Používat pak můžeme jak klíčky, tak zelené lístečky, které nám...
Žabinec ptačinec v kuchyni
Potřebujete léčit plíce a začít konečně odkašlávat? Chcete si pojistit dostatek železa, vápníku a kyseliny listové? Podívejte se kolem, jestli nemáte výborný přírodní zdroj těchto...
Léčivý čaj z podbělu
Nálev z podbělu uvolňuje hleny a usnadňuje odkašlávání. Mírní také astmatické potíže a dokonce pomáhá nemocným s cukrovkou, protože zinek obsažený v květech podbělu...
Fialka a maceška v kuchyni
Fialka i maceška se používají nejen na léčení, ale dají se nádherně využít i v kuchyni. Jejich sezóna právě začala, tak si s nimi...
Smažený květák s domácí Teryiaki omáčkou
Máta rádi smažený květák a přitom chcete jíst zdravě? Vyzkoušejte tento jednoduchý recept a pochutnáte si víc, než na klasice. Teriyaki omáčka si s...
V čem klíčit semínka (domácí nakličovací misky)
Že klíčky jsou skvělým zdrojem vitamínů, enzymů a minerálů, to víme. Ale mnozí z vás stále nevědí, jak snadno semínka naklíčit a sháníte speciální...
Zapečený květák
Velmi jednoduchý a poměrně rychlý recept na lahodný květák, na kterém si určitě pochutná celá rodina.
Klíčíme cizrnu
Pokud vás na jaře klíčení chytlo a nevíte, co byste ještě naklíčili, zkuste pro změnu naklíčenou cizrnu. Chutná lehce oříškově a dá se použít...
Bezlepkový quiche
Alternativa známého slaného koláče, tentokrát v bezlepkové variantě, skvěle poslouží jako večeře nebo i svačina do práce či na cesty. Koláč je variabilní a...
Domácí omáčka Teriyaki
Tuto rychlou domácí Teriyiaki omáčku můžete použít jako dochucovadlo vašich asijských pokrmů. Budete jím mít během několika minut hotovou a v lednici vždy po...
Oves se zelím a fazolovou drobenkou
Vyzkoušejte tuto lahodnou kombinaci a obilí a zelí doplněnou netradiční drobenkou z fazolí a hub. Určitě si pochutnáte.
Bezlepkový cheesecake
Jednoduchý, rychlý, bez lepku, cukru a mléka. Takový je tento cheesecake, který připravíte během chvilky. Jelikož je velmi jedlý, tak doporučuji si kousek dobře...
Klíčíme semínka ředkvičky
Naklíčená semínka ředkvičky jsou dalším chutný pokladem, který si můžete připravit doma snadno a levně. Obsahují velké množství železa a vitamínu A, podporují naši...
Zelené výhonky čočky
Používání čerstvých výhonků je výbornou prevencí před jarní únavou. Olistěné výhonky červené čočky poskytují krom jiného také chlorofyl ceněný pro své detoxikační účinky. Na jaro...
Veganský Mac and Cheese
Příznivci originálních receptů a tradic se asi chytnou za hlavu! Co má tohle společného s klasickým Mac and Cheese? Ochutnejte a posuďte sami.
Salát s černou ředkví a naklíčeným mungem
Zkombinujte klíčky a ředkev a dostanete super detoxikační salát. Černá ředkev je přírodní antibiotikum, rozpouští žlučové kamínky i hleny. Podporuje činnost žlučníku a jater,...
Sýr v bylinkovém kabátku (bez laktoźy)
Občas je fajn si spestřit jídelníček nějakou lahůdkou, což tato alternativa sýra jistě je. Skvěle se hodí k domácímu kváskovému pečivu či různým krekrům....
Fusilli s květákem a fenyklem
Na těstoviny mám ráda super rychlé, jednoduché kondimenty, připravené za pár minut. Tyto fusilli jsou připravené se sezónní zeleninou, květákem a fenyklem, doplněné milánskou...
Jáhlové tartaletky
Čekáte návštěvu a chcete se trošku vytáhnout? Připravte jim tyto zdravé bezlepkové tartaletky. Lahodí oku i chutím a nikdo jistě neuhádne, jaké suroviny jsou...
Rodiče pozor – počet obézních dětí roste i u nás
Každé čtvrté dítě v ČR trpí nadváhou, každé sedmé obezitou a přibývá i dětí s monstrózní obezitou. Kde to všechno začíná a co všechno...
Kari z červené řepy
Červená je definitivní lék na smutek, tak si připravte kari z červené řepy a hned bude veseleji. Nevěříte?
Naše nejoblíbenější pickles
Milujeme kvašenou zeleninu. Je chutná a plná vitamínů a laktobacilů, kteří se postarají o náš zdravý střevní mikrobiom. Stačí nastrouhat, naložit do sklenice, zatížit a...
Zapékané batáty
Zapékané batáty patří mezi skutečné delikatesy. Tato v sobě zahrnuje i obilovinu a luštěninu a navíc skvěle voní po čerstvých bylinkách. Vy a vaši...
Tofu „tvarohová“ náplň do štrúdlu
Luxusní "tvarohová" náplň z tofu tvarohu do štrůdlů, koláčů, buchet, palačinek nebo jen tak jako dezert.