Domů Téma Original JJ

original JJ

Pikantní patizonové řízky

Počasí si dnes říkalo o něco smaženého a ještě lehce pikantního. Padlo mi oko na patizon a bylo rozhodnuto. Už dlouho čekal na svojí...

Osvěžující čaj s citronovými bylinkami

Čaj z bylinek, které voní po citrónu, je příjemně osvěžující v horkých dnech. Tohle je má oblíbená letní kombinace. Kromě bylinek už nepotřebuje žádná...

Čaj z meduňky a čerstvých malin

S příchodem podzimu je potřeba zahřívat se i vnitřně, proto i nápoje volíme teplé. Na horký čaj můžeme využít vše, co v přírodě ještě...

Křehký dort s „tvarohem“ a lesním ovocem (bezlepkový)

Lesní plody přímo vybízí k tomu, abychom z nich něco připravili. Vždycky jsem měla ráda různé tvarohové a jogurtové verze dortíků s ovocem, tak...

Bílá houbová omáčka

Sezóna hub už začala a já jsem si vzpomněla na bílou houbovou omáčku, kterou jsem znala z dětství. Přemýšlela jsem, jak ji uvařit zdravě...

Bezlepkový rybízový koláč

Kukuřici a kukuřičnou krupici je vhodné pro její ochlazující účinek konzumovat hlavně v létě. Proto různé obměny tohoto koláče teď pečeme velmi často. Je...

Kukuřičná kaše se špaldovým kernottem, melounem a čokoládovou polevou

Obilné kaše s ovocem nejsou dobrá kombinace pro naše trávení. Jinak je tomu s melounem, který složením připomíná spíše okurku. Proto si v létě...

Rybízový nápoj

Z rybízu snadno vytvoříte rychlý a osvěžující nápoj, který oceníte hlavně v tropickém počasí.

Cong you bing – čínské palačinky (foto postup)

Tato čínská palačinka může být podávána jako příloha nebo jednoduše jako svačina, která doprovází misku polévky. Může se také podávat k snídani, důležité je...

Kulajda jinak

Dělám kulajdu jako od babičky. Chutná stejně jako ta tradiční, ale není v ní mouka, vejce, kysaná smetana ani brambory. Je tedy bezlepková, bez...

Fíková zmrzlina s čokoládovou polevou

Jste na dovolené, děti zatoužily po zmrzlině a vy jim nechcete dávat kupovanou? Snadná pomoc! Prozkoumejte apartmán a místní trh. Když seženete čerstvé ovoce,...

Malinový krém

Začíná sezóna malin a tak jsem jsem pro vás vymyslela nový recept s tímto vynikajícím ovocem. Vznikl vlastně velmi originálně. Sotva jsem vlekla těžkou...

Borůvkový páj s pudinkem

Poslední dobou mám hroznou chuť mlsat a proto jakmile se objevily první borůvky, hned jsem přemýšlela co s nimi vyvedu. A tak vznikl borůvkový...

Salát z rukoly, mrkve, okurky a ředkvičky

Mám hromadu čerstvé rukoly z maminčiny zahrádky, takže přišla do salátu a všichni se olizovali.

Celozrnné palačinky s ovocnou omáčkou

Nevěřila jsem, že palačinky půjdou udělat bez mléka, vajec a bílé mouky a opak je pravdou, ani nepoznáte, že jsou jiné. Tyhle jsou navíc...

Celerová polévka s koprem

Tahle smetanová polévka s čerstvým koprem je rychle hotová a u nás doma patří k oblíbeným, které se nikdy nepřejí. Když ji uděláte hustější,...

Jablečné mousse se skořicí

Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce....

Glazované cukety

Cuketa je geniální zelenina. Je naprosto univerzální a má spoustu pozitivních účinků na naše zdraví i štíhlou linii. Zkuste ji třeba v této nové...

Domácí jahodová zmrzlina bez cukru

Pokud máte přebytky jahod a vaše děti touží po zmrzlině, kterou jim nechcete kupovat, máte možnost vyrobit si snadno, levně a zdravě domácí verzi....

Citrónový krém s mandlovým máslem

Máte-li rádi krémové dezerty, pak určitě vyzkoušejte tuhle osvěžující variantu. Chutná skvěle a přitom neobsahuje cukr ani mléko.

Luxusní cuketové lodičky s maso-sýrovou náplní (vegan)

Pochutnejte si na skvělých plněných cuketách s mletým masem a zapečené sýrem ve stylu Jíme Jinak - tedy bez masa a bez sýra. Stačilo...

Plněná cuketa

Delikatesa v podobě pečených plněných cuket nesmí chybět, když přijde jejich sezóna.

Sušené bylinkové dochucovadlo s vůní citrónu

Připravte si zdravé a chutné domácí dochucovadlo bez éček a glutamátu, které využijete do všech možných pokrmů.

Krémový mangold

Mangold zapečený s bešamelem je výborný jako příloha a nebo náplň do placek. Základem receptu je bešamel, který si připravíte velmi snadno i v...

Rychlá letní kaše na sladko – kukuřičná s pyré

Jak udělat zdravou verzi sladké kaše? A jak udělat v létě kaši osvěžující? Tohle je naše oblíbená finta, když chceme kaši sladkou. Je přirozeně...

Video návod: Jak připravit pickles z mrkve

Kvašená zelenina je velmi chutná a zároveň lék to lék. Piklovaná mrkev je moje favoritka v kvašené zelenině. Návštěvy jsou většinou milé překvapené její jemností...

Jednoduchá třešňová buchta

Třešňová buchta pro lenochy zabodovala podle vašich fotek ve FB skupině v mnoha domácnostech. Protože třešně všude kolem dozrávají, udělala jsem ještě letnější variantu...

Tuřín po indicku

Tuřín je to chutná a zdravá zelenina. Obsahuje řadu minerálů, mimo jiné velké množství manganu, draslíku, fosforu, hořčíku, vápníku, železa a zinku. Z vitamínů...

Tempura z mrkvové natě

Když máme vlastní zeleninu ze zahrádky, nebo kupujeme zeleninu v bio kvalitě, je hřích vyhazovat natě. Ty mrkvové se hodí krom jiného na výbornou,...

Luxusní cizrnová pomazánka

Cizrnovou pomazánku už asi znáte. Tahle je ovšem dokonale vylepšená! Nemusíte jí použít pouze na pečivo, ale i na pečenou zeleninu nebo zeleninu čerstvou....

Kakaový puding s třešněmi

Tento puding je opravdu výborný a jeho konzistence je perfektní. Recept pochází z knihy proslulého italského doktora F. Berrina.

Třešňová buchta pro lenochy

Na téhle buchtě mě baví, že všechno dám do jednoho pekáčku, strčím do trouby a víc se moc nestarám. Šetřím čas i nádobí. A...

Kokosové stew z mrkve, dýně a mangoldu

Slaďounká zelenina s vůní kokosu se hodí na kaši k snídani i na večeři.

Jahodové smoothie s mátou a meduňkou

Chuť na sladké a mražené výrobky snadno uspokojíte, když si připravíte lahodný koktejl z jahod. Díky mixéru je to skutečně rychlovka.

Jahodový želé dezert (bez lepku)

Jahodová varianta na náš oblíbený bezlepkový dezert je velmi osvěžující. Když se podává vychlazený, hravě uspokojí chuť na zmrzlinu. Naše varianta je opět bez...

Voňavá bezová limonáda

Sezónu bezinek využíváme, jak to jen jde. Protože nám květy černého bezu překrásně voní, děláme si denně voňavou bezovou vodu. Když si ji osladíte,...

Jahodový chia pudink

Chia dezerty jsou rychlé a zdravé. Využijte sezónu jahod a dopřejte si tento jednoduchý dezert.

Bezlepkové jahodové knedlíky

Jakmile začne sezóna ovoce, přijde vhod recept na bezlepkové ovocné knedlíky - dělám tyto knedlíky často. Jsou zdravé a jednoduše vynikající :-)

Fofr fazole s knedlíkem

Máte hlad a málo času? Udělejte si tuhle extra rychlovku. Za 15 minut máte jídlo na stole a určitě si pochutnáte.

Nepečený jahodový dort

Máte velkou úrodu jahod? Co si udělat luxusní krémový dortík, kde jsou jahody uvnitř i na vrchu.

Jahodový koktejl bez cukru

Sezóna jahod vrcholí a já jahody ze zahrádky nestíhám zpracovávat. Zkusila jsem vymyslet jahodový shake z ořechového mléka a jahod a výsledek je perfektní.

Kosmatice – smažené bezinkové květy

Nejvoňavější karbanátky jsou ty z bezinek. Pokud máte rádi tu nádhernou vůni, když kvetou, pak kosmatice jsou skvělý způsob, jak tu vůni dostat až na...

Hlávkový salát se smetanou a koprem

Zřejmě asi ten nejrychlejší salát na světě. Je to kombinace mé vzpomínky na dětství, kdy jsme jedli celé léto salát s mléčnou, sladkokyselou zálivkou,...

Jahody v agaru

Sezóna jahod je tady! Co ale s nimi, když dozrávají rychle a nestíháme je jíst? Jeden ze způsobů, jak jim prodloužit životnost a ještě...

Letní salát s jedlými květy

Letní saláty jsou jednoduché a krásné. Jedlé květy jim dodají na eleganci a některé i na vůni a speciální chuti. Jako třeba žluté denivky,...

Bezová šťáva bez cukru

Před heřmánkem smekni, před bezinkou klekni. Až tak se o bezince vyjadřují bylinkáři. Proč si tedy její kouzelnou moc neužít, když má zrovna sezónu....

Bezová zmrzlina bez cukru

Tak tohle je ta nejlepší zmrzlina, respektive nanuk, jaký jsme kdy měli. Jestli vám voní květy černého bezu, tak tuhle zmrzlinu budete milovat. Prvně...

Zelené letní gnocchi

Tyto rychlé gnocchi jsou díky hrášku krásně barvené a díky hrachové mouce mají výraznou chuť. Doporučujeme je servírovat pouze zakápnuté kvalitním olivovým olejem, abychom...

Pomazánka z pečené řepy

Pokud máte rádi červenou řepu, tak si tento recept zamilujete. Pečením se zemitá chuť řepy ještě umocní a to dodá pomazánce charakter.

Spaghetti cacio e pepe jinak

Špagety cacio e pepe (sýr a pepř) jsou špičkovým prvním chodem kuchyně regionu Lazio, skvělou vynikající klasikou s velmi jednoduchou a rychlou přípravou, zde...

Jak skladovat hlávkový salát, aby nevadnul

Víte jak skladovat hlávkový salát, když ho nemůžete zkonzumovat hned po utržení? My jsem ho doma vždycky dávali do misky s vodou. Vydržel, ale...

Jarní palačinky bez lepku

Tyto bezlepkové palačinky jsou snadné na přípravu a můžete si je přikrášlit podle toho, co máte po ruce. Jděte na zahradu a do přírody,...

Reveňová bublanina

Rebarborový jahleník je příjemný osvěžující dezert, který hravě nahradí běžný moučník. Neobsahuje mouku, vejce ani cukr. Je přirozeně bezlepkový a velmi chutný. Povýšili jsme...

Rebarborový koláč s chia semínky

Jednoduché ovocné letní dezerty z kukuřičné krupice u nás vedou. Není s nimi žádná práce, jsou osvěžující, dají se podávat i vychlazené. Ty s...

Salát s limetkovou zálivkou

Udělejte si osvěžující letní salátek a pokud někde potkáte vlčí mák, přidejte pár okvětních plátků - k létu prostě patří červená barva.

Salát s limetkovou zálivkou a vlčím mákem

Vlčímu máku se u nás na zahradě daří lépe než všem původně plánovaným květinám a zelenině. A protože jeho lístky jsou krásně barevné a...

Luxusní krémová polévka s restovaným rozmarýnovým chřestem

Krémové polévky jsou pro nás slavnostní záležitost. A dnes jsme si ji udělali naprosto luxusní - přidali jsme do ní restovaný chřest na rozmarýnu.

Jednoduchá smetanová omáčka ze zelí a celeru (bez smetany)

Lahodná jemná omáčka, která nepotřebuje zahušťovat ani extra dochucovat. Bez mouky, bez mléka, bez smetany a přesto smetanová.

Nakládané modřínové výhonky

Z modřínu se dělají sirupy i tinktury. Léčí se s nimi klouby, revma, záněty horních cest dýchacích,  žlučník, játra i ledviny. Mírnější účinek má...

Jarní kuskus s ředkvičkou a divokou zeleninou

Do jarního kuskusu můžete přidat všechno, co zrovna kolem raší. V tom našem je pořádná porce kopřivy, bršlice a česnáčku. Jídlo je raz dva...

Domácí čočkové klobásy

Doba grilování a zahradních party se blíží. Zkuste si na ně připravit domácí, zdravou a bezmasou alternativu klobás a nelamte si hlavu nad složením...

Rychlý salát z vodnice, ředkviček, salátu a kvašené zeleniny

S přibývajícím teplem a blížícím se létem se zvedá i množství čerstvé zeleniny na našich talířích. Na zahrádkách už je dost zelených salátů, čerstvých...

Nakládané smrkové výhonky

Smrkové výhonky jsou léčivé. Můžete z nich připravit sirup, med, naložit je do alkoholu. Nebo jako my do octa a udělat si takové falešné...

Nakládaná cuketa – kvašáky

Cuketové kvašáky nám moc chutnají. Vlastně sotva poznáme rozdíl od okurkových. Naučila nás je kamarádka Jitka, a protože máme vždycky víc cuket než okurek,...

Smoothie žabinec, jitrocel a řebříček

Čerstvé divoké byliny jsou bohaté na vitamíny, enzymy, minerály a mnoho dalších látek, které naše tělo potřebuje. Pokud vám nechutná žabinec v salátu, vyzkoušejte...

Pečený květák se špaldou a tofu smaženicí

Máte rádi obalovaný květák? Vyzkoušejte tuto jeho zdravou a lahodnou verzi. Příprava tohoto pokrmu zabere trochu času, ale výsledek stojí za to. Chuť tohoto...

Okurkový salát s popencem

Máte na zahradě popenec? Přidejte ho do salátu a vytvořte si alternativu na tzaziky. Dostanete do těla sílu divoké jarní zeleniny, potěšíte oko krásnými...

Kukuřičná polenta s bršlicí a rýží

Dnešní teplé počasí mě přivedlo při přípravě oběda na kukuřici. Neměla jsem namočenou naši oblíbenou krupici, tak jsem sáhla po instantní polentě a přidala čerstvou...

Salát s lebedou a řebříčkem

Nemáte ještě vlastní salát? Skočte na zahradu pro lebedu a řebříček. Chutnají skvěle a jsou plné vitamínů.

Pečená dýně s pestem z medvědího česneku

Pečená zelenina s pestem z medvědího česneku je opravdu lahůdka. Využijte sezónu medvědího česneku a užijte si jeho zdravou a skvělou chuť.

Fialkový ocet – do jídla i na tělo

Fialkový ocet můžeme použít v kuchyni i v koupelně. Dokonce nám může sloužit jako první pomoc při bolestech hlavy, při horečce, po bodnutí hmyzem...

Jemný kopřivový krém s koprem

Z každé procházky se vracíme s nějakým úlovkem. Ráno to byl košík kopřiv, takže k obědu byl výborný jemný kopřivový krém. Byla to rychlovka...

Mungo s kopřivou na sladkém curry

Zelené fazolky mungo jsou na jaře dobré na všechny způsoby a kopřivou také nešetříme. Proč je tedy nezkombinovat do jednoho jídla? My jsme si...

Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů

Další recept na výborné pesto z mědvědího česneku, které vám vydrží i několik měsíců.

Teplé pyré na uklidnění

Tento uklidňující, teplý krém je výborný na zahřátí během chladnějších dní, ale skvěle chutná i vychlazený. Skvěle se hodí pro ty, kdo mají oslabený...

Pesto z česnekových výhonků

I výhonky z mladého česneku, které se zalamují, aby česnek nerozkvetl, se dají skvěle využít v naší kuchyni.

Přesnídávková polévka z kopřiv a jiného plevele

Náramně nás baví sbírat venku zdarma planou zeleninu a vařit si z ní obědy a večeře. Užíváme si to, dokud roste. Navíc si pochutnáváme...

Fialkový čaj

Failky právě kvetou. Přineste si domu hrst květů a můžete si z nich připravit nálev účinný na odkašlávání a na léčbu zánětu plic. Vypadá...

Polévka s divokou zeleninou a rýžovými těstovinami

Jakmile venku potkáte česnkáček, bršlici nebo kopřivu, vezměte je domů a někam je přidejte. Třeba do téhle polévky.

Kroupové placky s kopřivou

Rychlé placky s nášupem jarních kopřiv, to je ta pravá jarní fitness strava.

Kopřivový špenát

Vyrazte na mladé kopřivy a dodejte si železo a vitamíny chutnou a levnou formou. Kopřivový špenát je rychlovka.

Bulgur s tofu, medvědím česnekem a bršlicí

Potřebujete lehkou večeři, na které si pochutnáte a bude raz dva hotová? Pak sáhněte po bulguru, tofu a aktuální zelenině. Tohle jídlo bylo za pár...

Pesto z medvědího česneku

Medvědí česnek je lahůdková bylinka, ale nemusíte být smutní, že skončila její sezóna. Dá se totiž dobře uskladnit ve formě pesta, které vám v...

Špagety s medvědím česnekem

Z medvědího česneku se stala populární potravina. Zahlídla jsem ho prodávat kromě trhů i v supermarketu. A protože ho letos mám dobrý zdroj a...

Salát s kuskusem, fazolemi a kopřivou

Kamarádka tomuto jídlu, které u nás ochutnala, říkala večeře pro sportovce. Rychle hotové, plné bílkovin, syté a přitom netlačí v břiše. Pro mě je...

Pečená velikonoční nádivka z jáhel s uzeným (vegan)

Pečená velikonoční nádivka je sama o sobě kompletním jídlem. Je poměrně rychle hotová a chutná i těm, kdo rádi klasickou nádivku s vejcem a masem....

Nádivka v županu

Delikatesa, která je rychle hotová, když máte zbytek jáhlové nádivky. Do chladných dnů jako dělaná.

Budapešťská pomazánka

Tahle chuť se nezapomíná! Kdo jedl v dětství budapešťskou pomazánku, ten se zaraduje nad její dokonalou variantou bez mléčného tvarohu. Recept je velmi jednoduchý...

Sváteční perník s rýží a sušeným ovocem

Ten se tedy povedl! Mám pro vás velmi chutný tip jak zužitkovat přebytky sušeného ovoce, které se ve zdravě se stravujících rodinách během svátků...

Léčivý čaj z podbělu

Nálev z podbělu uvolňuje hleny a usnadňuje odkašlávání. Mírní také astmatické potíže a dokonce pomáhá nemocným s cukrovkou, protože zinek obsažený v květech podbělu...

Salát s černou ředkví a naklíčeným mungem

Zkombinujte klíčky a ředkev a dostanete super detoxikační salát. Černá ředkev je přírodní antibiotikum, rozpouští žlučové kamínky i hleny. Podporuje činnost žlučníku a jater,...

Dušený batát Katmandu

Je to chuťově velmi zajímavé jídlo, které si obzvlášť vychutnáte, pokud nevynecháte žádné koření.

Toskánské Cantucci jinak aneb mandlové suchárky

Inspirací k tomuto recepty byly tradiční italské Cantucci. Tyto suchárky jsou krásně křupavé, ale ne tvrdé a jsou rychlé na přípravu. Jde o alternativu...

Hruškový nápoj à la bílá čokoláda

Tak jednoduché a tak dobré. Hustý hruškový nápoj nám připomíná bílou čokoládu. Horký je hříšně dobrý a po vychlazení se dá jíst jako pudink.

Taro bramboračka

Zbožňuju bramboračku. A když mi kamarádka dovezla taro brambor, vyzkoušela jsem taro bramboračku. Je vynikající!

Nákyp s černými fazolemi

Zapékané nákypy v chladných dnech příjemně zahřejí. Černé fazole posilují ledviny a červená řepa je dobrá na krev. Vyzkoušejte, jak chutnají společně zapečené.

Mandlové kurkuma latte s vanilkou

Je to nápoj, ale my si ho dáváme místo dezertu. Tak dobré je zlaté mléko - nápoj tisíce let používaný na Východě pro dobrý...

Tuříňačka – bramboračka z tuřínu

Tuřín má blahodárné účinky na močové cesty, dýchací cesty, pleť i potíže s dnou, protože krom všech vitamínů, vlákniny a vitamínů, které obsahuje, zbavuje...

Kvásková cibulačka

Cibulačka patří mezi naše oblíbené polévky. Tahle s kváskem je příjemně nakyslá a patří mezi naše nejoblíbenější. Je rychlá a jednoduchá, dělám ji i...

Novoroční čočkový kompletní talíř

Novoroční tradice velí mít k obědu čočku. Bohužel se podává většinou s uzeninou nebo vajíčkem. Tato kombinace je nejen  velmi těžko stravitelná, ale také...

Silvestrovský nealko svařák pro děti i dospělé

Nemám ráda alkohol. Nejen, že mi nechutná, ještě na mě nemá vliv.  Ale tenhle domácí nealko svařák má opravdu uvolňující účinky. Dělám ho v...

Vánoční nealkoholický punč

Punč je název pro velké množství alkoholických i nealkoholických nápojů, které většinou obsahují ovoce či ovocnou šťávu. Slovo punč má původ v hindském výrazu pánč a jeho význam znamená pět. Původně...

Nevinný svařák pro dospělé

To je verze pro ty, co se bez alkoholu ve svařáku prostě neobejdou :-)

Vaječný koňak bez vajec

Vaječný koňak bez vajec? Přesvědčíme vás, že to jde. A je výborný za tepla i za studena.

Vánoční donuts (bezlepkové)

Zpestřete svůj vánoční stůl zdravými svátečními donuty, které už při pečení krásně provoní váš domov. Jejich příprava je velmi jednoduchá a jsou zcela bezlepkové.

Vánoční dýňové tiramisu

Jednoduchý, zdravý a rychlý dezert, který svou chutí připomíná klasické italské tiramisu.

Hrozinkový svařák bez cukru pro dospělé

Kamarádky na vánoční besídce dostaly chuť na svařák. Víno bylo, ale bez cukru jim nechutnal. Jenže cukr do něj nechtěly. Tak jsme vyzkoušeli připravit svařák bez cukru. A...

Fazolová pizza

Z obyčejného fazolového nákypu se dá udělat slavnostní jídlo, když se mu dá trochu forma. Děti našich kamarádů tomu říkají čokodort, naše fazolová pizza....

Halušky miš maš

Mám ráda jídla typu "míchanice", tady je jedna z mých oblíbených. Pokud si uvaříme oves s předstihem, je jídlo i poměrně rychle hotové.

Kakaové donutky

Chcete si zdravě zamlsat? Zkuste tyto vynikající kakaové donuty. Jsou bez cukru, bez vajec, bez mléka a taaaak dobré!

Tempura – fritovaná zelenina v těstíčku

Fritovaná zelenina v těstíčku je opravdu lahůdka. Je to jeden ze způsobů, jak dostat do odpůrců zeleniny zeleninu tak, aby si to nevšimli a pochutnali...

Kaštanové střapáče

Skvělé a zdravé mlsání bez sladidel a cukru, výtečná rychlovka téměř bez práce. Snadno připravíte v bezlepkové variantě.

Svatomartinské „Huso“- knedlo-zelo

Vaše chuťové buňky nemusí strádat po klasické huse s knedlíkem. Udělejte si toto jídlo zdravě a chutně a poznáte, že i bez masa je...

Toskánské Castagnaccio – kaštanový koláč

Castagnaccio je podzimní dezert typický pro toskánskou oblast. Je to jednoduchý koláč s rustikální chutí, ne příliš sladkou, s jemnou a vlhkou strukturou uprostřed....

Pohanková bramboračka s houbami

Máme rádi všechny polévky, které připomínají bramborovou polévku. Tohle je naše oblíbená verze. Brambory ani jíšku do ní nedáváme a přitom všem chutná jako...
Téma: jak využít natě, vegan donut, rajče, jídlo na cestu, pistáciové oříšky, krupice, sůl kala namak, semínka fenyklu, pečená cuketa, mezinárodní kuchyně, hlávkový salát, sušené houby, kvašená mrkev, daikon, dezert bez vajec, etragon, naložená cuketa, bylinky, hrušky, vhodné na cesty, sušená bylinková směs, garam masala, indická kuchyně, dezerty z dýně, přírodní kosmetika, knedlíčky, kakao, okurka, fazolový nákyp, jaro, krémové dezerty, bezlepkové, ošetření ran, fitness dezert, medvědí česnek, cibule, zlaté mléko, alergie na mléko, bez lepku, červené fazole, máta, smažení, bezlepkové noky, místo chleba, batáty, červená čočka, dýně máslová, saturejka, rychlé recepty, pesto, bez vejce, záněty, jídlo na nový rok, miso, makrobiotika, Klub Jíme Jinak, svačina do školy, libeček, zeleninová jídla, party, omelety, nakládané okurky, zánět spojivek, salátová zálivka, sójová omáčka, grilovací party, párek, zmrzlina bez cukru, bez cukru, bio zelenina, rýže thajská, basmati rýže, modřín, kvašená zelenina, zdravé sušenky, veganská kuchyně, nový rok, zahuštění, Velikonoce, černé olivy, tofu natural, modřínové výhonky, místo klobás, léto, slaný rýžový nákyp, ovesné vločky, celozrnná mouka, jahodové knedlíky, kadeřávek, citronová šťáva, divoký fenykl, Itálie, ořechy, pyré, houbová omáčka, monoporce, bez smetany, jablečný ocet, hřibová omáčka, vegan puding, finger food, placky, štědrovečerní menu, kaštanová mouka, tvarohová pomazánka, děti od 2 let, tofu smaženice, jedlá soda, květ, kapusta, svačinky pro děti, hrozinky, bezové květy, kvašená cuketa, rozinky, vegetariánské recepty, verbena, kvásek, pomazánka s řepou, low carb dieta, zapečené těstoviny, rýžový škrob, polozrnná mouka, pohankový kvásek, černý bez, recepty velikonoce, syrová strava, cantucci, květ černého bezu, světová kuchyně, rychlé sušenky, violka, svačina, majoránka, omáčka z hub, sleva, rozmarýn, Tuřín po indicku, ředkvička, bezová voda, glazovaná cuketa, bezlepk, rostlinná smetana, krémové recepty, slad, teplé dezerty, quinoa, rostlinné mléko, bez sladidla, česnek

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?