Manželovi chutnalo a ten na sladké moc není, takže když to prošlo u něho a schválil mi to jako dobrý zákusek, je to pochvala pro autora/autorku tohoto receptu.
Vlaďko, možná , že to , že si nemůžeš natrhat jahody má jednu výhodu, že třeba nejsi tak rozmlsaná, já teď trhám každý den, a teď jsem se dívala na další recepty…tak bych tu klidně pořád něco kuchtila….:)))))
Toto jsem plánoval snad měsíc a vždy to nějak nevyšlo. Dnes jsem toho dělal více, tak jsem to vzal při jednom. Nechal jsem to bobtnat na lince cca 1 hod. Nicméně moc to neztuhlo, bio kvalitu chia semínek nekupuji, protože to je pro mne velmi finančně náročné… jako vše co je bio :-( Nakonec po nalití poslední vrstvy, to v ledničce nějak dotuhlo :-) Skvělá chuť a parádní alternativa klasického pudingu. Díky za recept :-)
Hezký den, chia se mixovat pro vstřebávání nemusí? Děkuji. Jinak jídla z kurzu „výzva do plavek“ jsou výborná a svíčková boží. Akorát se mi teda zdá, že jsem ještě více v kuchyni, skrz ty rozdílné večeře od oběda a mnohem více nádobí. Ale snad se to vychyta 😉
Na začátku určitě. Když člověk nevaří a pak začne, je to rozdíl 100% času, třeba v mém případě 😃😃 ale časem se to zrychlí a vychytá, jídla jdou od ruky, naučíte se recyklovat zdravě to, co se dá ohřívat a už to lítá. Chia se mixovat nemusí, krásně nabobtnají a léčivý je i ten šlem, co vznikne.
Agar vám ztuhne až po úplném vychladnutí, do té doby je tekutý. Stačí ho krátce převařit, minutku. Chia zgelovatí pouze namočením a vytvoří konzistenci pudinku. Stačí semínka méně než čerstvější.
Chia pudinky a marmelády máme rádi. Někdy chia semínka do poháru rovnou rozmixujeme…
Jen se chci zeptat, v jakých nádobách pudink na cesty převážíte? Nedovedu si to moc představit, možná tak v Lock&Lock krabičkách…
Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?
I my se vás musíme zeptat na cookies
Naše stránky používají k ukládání drobných údajů cookies. Váš souhlas s jejich použitím nám pomáhá tvořit lepší obsah, přehlednější stránky a více vám porozumět. Nesouhlas může způsobit, že stránky nepoběží správně a nebudete z nich mít takovou radost :-)
Funkční nastavení potřebujeme
Vždy aktivní
Díky nim stránky správně fungují a vy z nich máte radost.
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Statistiky pro lepší obsah
Protože souhrnně víme, kolik lidí k nám chodí, co u nás čtou a kde máme stránky vylepšit.Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Marketing a Videa
Snažíme se vám nabízet upoutávky na programy a témata, které vás zajímají. Bez zaškrtnutí budeme věštit z křišťálové koule :-) Pokud nesouhlasíte, nemohou se zobrazit ani video přehrávače.
Téměř po 2 letech jsem si vzpomněl na výborný recept 😀
Manželovi chutnalo a ten na sladké moc není, takže když to prošlo u něho a schválil mi to jako dobrý zákusek, je to pochvala pro autora/autorku tohoto receptu.
Tak to nás moc těší 😍 Děkujeme za pochvalu vám i manželovi 😉
Chutný a jednoduchý dezert. Dělala jsem již několikrát. Díky.
My děkujeme za pochvalu 😉😍
Tak zrovna dnes jsem dělala tento výborný pudink, z ráno natrhaných jahod…hmmm dobrota…
Viď, Jani? 😉 Já nemám možnost si natrhat jahody úplně čerstvé, ale i tak ho miluju 😍
Vlaďko, možná , že to , že si nemůžeš natrhat jahody má jednu výhodu, že třeba nejsi tak rozmlsaná, já teď trhám každý den, a teď jsem se dívala na další recepty…tak bych tu klidně pořád něco kuchtila….:)))))
Jsem Jani 😃😃 Ono se vždycky něco najde 😃😉
😃 máš pravdu……
Toto jsem plánoval snad měsíc a vždy to nějak nevyšlo. Dnes jsem toho dělal více, tak jsem to vzal při jednom. Nechal jsem to bobtnat na lince cca 1 hod. Nicméně moc to neztuhlo, bio kvalitu chia semínek nekupuji, protože to je pro mne velmi finančně náročné… jako vše co je bio :-( Nakonec po nalití poslední vrstvy, to v ledničce nějak dotuhlo :-) Skvělá chuť a parádní alternativa klasického pudingu. Díky za recept :-)
V každém případě to vypadá moc krásně! Mě to taky vždycky ztuhne až v lednici.
Hezký den, chia se mixovat pro vstřebávání nemusí? Děkuji. Jinak jídla z kurzu „výzva do plavek“ jsou výborná a svíčková boží. Akorát se mi teda zdá, že jsem ještě více v kuchyni, skrz ty rozdílné večeře od oběda a mnohem více nádobí. Ale snad se to vychyta 😉
Na začátku určitě. Když člověk nevaří a pak začne, je to rozdíl 100% času, třeba v mém případě 😃😃 ale časem se to zrychlí a vychytá, jídla jdou od ruky, naučíte se recyklovat zdravě to, co se dá ohřívat a už to lítá. Chia se mixovat nemusí, krásně nabobtnají a léčivý je i ten šlem, co vznikne.
Mělo to skutečně zatuhnout jako puding? Jak moc měla směs vařit, než se sundala z plotny? Nemám ani s agarem ani s chia zkušenost.
Agar vám ztuhne až po úplném vychladnutí, do té doby je tekutý. Stačí ho krátce převařit, minutku. Chia zgelovatí pouze namočením a vytvoří konzistenci pudinku. Stačí semínka méně než čerstvější.
děkuji
Chia pudinky a marmelády máme rádi. Někdy chia semínka do poháru rovnou rozmixujeme…
Jen se chci zeptat, v jakých nádobách pudink na cesty převážíte? Nedovedu si to moc představit, možná tak v Lock&Lock krabičkách…
Já zásadně ve skleněných s víčkem.
děkuji!
Rádo se stalo ;-)