Udělat domácí tempeh není vůbec žádná věda a zvládne ho každý, kdo ví, jak vařit a míchat. Stačí vám na to základní vybavení, které máte v kuchyni. Jediné, co budete potřebovat navíc, je tempehová kultura. Ukážu vám, jak se tempeh dá snadno udělat na studentském privátě. Doma ho pak už zvládnete levou zadní.

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více

🔒 Je zamčeno, i když jste s námi v partě? Přihlaste se. Nebo zkuste nápovědu.

  1. Zobrazit všech 11 komentářů
Předchozí článekDomácí krekry á la Tuc
Další článekLeze na mě jaro